ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

Beyler bu Ujfa'nın kartı lige yansıyor mu? Cezalı mı yani? Geçen sene kupa etkiliyordu ligi bu sene değişti mi?

Gönderilmeli ona katılıyorum gerçekten ama biraz performanslı halinde Rusyaya kakalasak iyi olacaktı renktaş

Kakalarız inşaallah.Zaten öyle kakalanacak bir kaç adam daha var.En başında da Servet geliyor:asd:

Takımda an itibariyle olmaması gereken rehavet v.b. tarzı birşeyler varsa bunun dietini hangi maçta ödemek isterdik?Sivasspor yada Trabzonspor?Gönül isterki her maçı yenmek ama rotasyona uygun bir kadromuz ne yazık ki yok.Alternatif kağıt üstünde var gibi görünse de saha içinde aynı etki asla yok.Sabri,Riera,Baros ve Elmander'siz bir Necati Gs'da sırıtıyor.Necati'nin takımda kalmasını istiyorum ama ilk 11 de başlayacak kadar iyi değil.

Birde şunu söylemem lazım ki;sezon başından beri bu takımda iyi bir kanat oyuncusu olsaydı, Galatasaray şuan en yakın rakibine en az 20 puan fark atardı diye düşünüyorum.Bize lazım olan adam Shaqiri miydi değil miydi bilemem çünkü hakkında fikir üretebilecek kadar maçını izlemedim fakat Robben ve Ribery tarzında onlardan 1 seviye daha aşağıda iki kanatta birden oynayabilecek iyi orta açabilecek,şut çekebilen dikine oynayabilecek bir adam lazım bu takıma.

Genel olarak takımın paslaşmalarını izlemek bana zevk veriyor,bazen bireysel hareketler de buna eklenince tadından yenmiyor gerçekten.Fakat son pasları öldüren bir Baros ve Necati ile anca bu kadar oluyor.Yapacak birşey yok e bir yandan da Türkiye Kupası da büyük takımlara da futbolcularına da izleyenlere de tam bir angarya gibi geliyor hani..

Şuan ligde 9 puan öndeysek yürekten inandığım en önemli sebebi söylüyorum size..

İlk yarıdaki beşiktaş maçının 60. dakikalarında Sabrinin sakatlanması

O günden sonra Fatih Terim Eboueyi gerçek yerinde kullanmaya başladı ve defansımız oturdu.. Defans oturunca takımın güveni yerine geldi.. Arkadaki Muslera ve öndeki Selçuk'la Melo'ya cesaret geldi.. Devamı zaten kendiliğinden geldi.. Pekii Bugünki maçta ne oldu.. Eboue öne çıktı sabri sağbeke geçti ve domino taşı gibi sistem çöktü..

Sonuçta bir musibet bin nasihattan iyidir.Belki bu vesileyle artık vasat adamlar bu takımdan gönderilir.

bu mac bence riera nin mesela son maciydi, yani son maciydi derken seneye gönderilecegi bu macta kesinlesmis oldu kanimca

baros zaten o kirmizi yedigi gün bitmisti.

Sonuçta bir musibet bin nasihattan iyidir.Belki bu vesileyle artık vasat adamlar bu takımdan gönderilir.

Abi 10 senedir aynı musibet 10 senedir adam takımda Sabri yani ben anlamıyorum gerçekten adam 27 yaşına kadar geldi vay anasını arkadaş ya

Engin'i,Emre'yi filan boşver de bu maçın kaybedilmesindeki en büyük neden bana kalırsa;Melo'nun olmamasıydı.Dikaktli izleydiseniz Selçuk'un sürekli geriye gelip top almaya çalıştığını ve aldığında pas verip alabileceği birini bulamadığını görürsünüz.O yüzden oyun kurmadık.Bi ara orta saha çok boş kaldı Melo olmadığı içindi o da.Bu maçı oturup bi daha izlesinler ve gidip Melonun bonservisini alsınlar.

Hee bu arada bi de ufak bi not:Lincoln vs gibi oyunculara (töbe) ilah gibi davrananlar elmanderin değerini daha iyi anlasınlar.

Tabiki. Bu takimi takim yapan Elmander ve Melo. Takimin düzenini bozarsan yenilirsin. Galatasaray'in yedeklerinde mac kazanacak kalite yok. Ama güven tavan yapmis demek ki, Terim bile hafife almis Sivasspor'u. Tam kadro ara ara zorlanacagimiz takima karsi nasil ciktik yahu. Yedekte takima.kalite arttiracak 1 adam bile yoktu. Ankaragücü macinda bile.yedeklerde Melo ve Elmander vardi ya. Ben anlamadim bu rahatligi

Şu olumsuz havayı bi silkelenin atın üzerinizde. Her maçı kazanacağız her maç güzel oynayacağız diye bir olay yok. Kadro kısıtlı bu sene böyle yapacak bişey yok. Ayrı Trabzon maçında güzel bir futbol oynayacağımızdan şüphem yok.

Takım kötü oynamıyordu fakat kaleyi göremedik bir türlü o kalitede forvet yoktu bu maçta Neco yorgundu...

Baros desen zaten saldım çayıra mevlam kayıra kafasına göre takılıyor

Tabiki. Bu takimi takim yapan Elmander ve Melo. Takimin düzenini bozarsan yenilirsin. Galatasaray'in yedeklerinde mac kazanacak kalite yok. Ama güven tavan yapmis demek ki, Terim bile hafife almis Sivasspor'u. Tam kadro ara ara zorlanacagimiz takima karsi nasil ciktik yahu. Yedekte takima.kalite arttiracak 1 adam bile yoktu. Ankaragücü macinda bile.yedeklerde Melo ve Elmander vardi ya. Ben anlamadim bu rahatligi

kasindik, elendik, iyi de oldu.

Telafisi olmayan bir maçta oynanan oyun hayalkırıklığı yarattı bende. Kupaya kendi sahamızda formsuz bir takıma karşı elenmek olmadı.

Takımın bol alternatifli yerli futbolcuya ihtiyacı var ama örneğin Olcan gibi bir futbolcu elden kaçırıldı,Türkiye'den alınabilecek en iyi yerli oyuncuydu.İnler, Töre gibi oyuncular Türkiye'ye gelmek ister mi bilmiyorum.Ancak Sabri gibi duygusal nedenlerle kadroda tuttuğumuz yerli futbolculardan kurtulmalıyız. Bir taraftar olarak bu forma altında vasat futbolcu görmek istemiyorum artık.

Aynen bu tip oyuncular için sabrımız kalmadı artık:(

Engin'i,Emre'yi filan boşver de bu maçın kaybedilmesindeki en büyük neden bana kalırsa;Melo'nun olmamasıydı.Dikaktli izleydiseniz Selçuk'un sürekli geriye gelip top almaya çalıştığını ve aldığında pas verip alabileceği birini bulamadığını görürsünüz.O yüzden oyun kurmadık.Bi ara orta saha çok boş kaldı Melo olmadığı içindi o da.Bu maçı oturup bi daha izlesinler ve gidip Melonun bonservisini alsınlar.

Hee bu arada bi de ufak bi not:Lincoln vs gibi oyunculara (töbe) ilah gibi davrananlar elmanderin değerini daha iyi anlasınlar.

Orası maç esnasında benim de çok dikkatimi çekti.Hatta yazdım da foruma Selçuk çok yalnız kalıyor diye.

Bu maç gerçekten oyuncular arasında yardımlaşma, oyuncuların birbilerinin eksiklerini kapatması gibi şeyleri hiç göremedik sahada.

İnşAllah ts maçında hepsini fazlasıyla gösterecektir takım.Sonuna kadar güveniyorum.

baroscular nerde ?

baros yerine kaliteli bir forvet

sercani ic transferde takasda kullanalim

riera bye bye artik nereye gidersen git bizden uzak dur

bizim hedefimizi başkanımız açıklamıştı hatırlarsanız ligi birinci bitirmeyi garantiledik kupayı alsak ne olacak prestijden öte yanı yok bizim hedefimiz şampiyonluk

Geri
Üst Alt