Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV
Takımda an itibariyle olmaması gereken rehavet v.b. tarzı birşeyler varsa bunun dietini hangi maçta ödemek isterdik?Sivasspor yada Trabzonspor?Gönül isterki her maçı yenmek ama rotasyona uygun bir kadromuz ne yazık ki yok.Alternatif kağıt üstünde var gibi görünse de saha içinde aynı etki asla yok.Sabri,Riera,Baros ve Elmander'siz bir Necati Gs'da sırıtıyor.Necati'nin takımda kalmasını istiyorum ama ilk 11 de başlayacak kadar iyi değil.
Birde şunu söylemem lazım ki;sezon başından beri bu takımda iyi bir kanat oyuncusu olsaydı, Galatasaray şuan en yakın rakibine en az 20 puan fark atardı diye düşünüyorum.Bize lazım olan adam Shaqiri miydi değil miydi bilemem çünkü hakkında fikir üretebilecek kadar maçını izlemedim fakat Robben ve Ribery tarzında onlardan 1 seviye daha aşağıda iki kanatta birden oynayabilecek iyi orta açabilecek,şut çekebilen dikine oynayabilecek bir adam lazım bu takıma.
Genel olarak takımın paslaşmalarını izlemek bana zevk veriyor,bazen bireysel hareketler de buna eklenince tadından yenmiyor gerçekten.Fakat son pasları öldüren bir Baros ve Necati ile anca bu kadar oluyor.Yapacak birşey yok e bir yandan da Türkiye Kupası da büyük takımlara da futbolcularına da izleyenlere de tam bir angarya gibi geliyor hani..