ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Simdi biz zannediyoruz ki takimda cürük elmalar yollanacak, nerde o günler. Bir sürü mac sonrasi dedik su oyuncular artik bu sezondan sonra gönderilir, cogu zaman hep takimda kaldilar. Caglar biz ne kadar gönderilecek desekte gelecek sezon kupa maclarinda yine sol bek baslar. Sercan hala takimda kalir. Emre Colak sikecilere karsi ilk 11'de baslar. Ceyhun alakasiz maclarda sonradan oyuna girer "oyunu sogutmak" icin. Cris bir hafta sonra yine banko ilk 11 oynar. Aydin haftaya iyi oynar gibi gözükür ondan sonra ki hafta yerlerde sürünür. Önce bizim takimda kafa olarak bir seyler degismeli olmayacak bu gidisle böyle.

neydi yedek kadro her zaman GALATASARAY gibi dünya kulübnde her zaman as takımına yakın olur ama malasef bizde dağlar kadar fark var

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | M.S | 11 Aralık | ATV

Ufuk Ceyhan=Kovulmalı

Cris=Kovulmalı(fatih terim kına yaksın bu adamı oynatarak.Bu adamla daha fazla zarar görmediğimiz için şükretmeliyiz)

Çağlar=Dövülerek kovulmalı.Bugün sabote etmiştir

Ceyhun=Kovulmalı

Aydın=Dövülerek kovulmalı.Aydın sen hiçbir şeysin

Ve Fatih terim

Kusura bakma hoca sana Kaka fazla

Sen ilk önce doğru düzgün kadro yaratmaya,defans sol bek orta saha bakmaya bak

Bu yenilgi büyük bir SKANDALDIR

Transfer politikamizdan dolayi yasadigimiz bir skandaldir.

Sabri bence yine vasattı. Her zamanki klasik hatalarını yaptı.

Zan iyi gibiydi ama GS'a yakışacak bir oyuncu değil.

Onu oynatacağıma genç oyuncu oynatırım bir tane daha Semih gibi genç yıldız çıkarmayı denerim.

Bu kadar kolay olmuyor Semih'lerin çıkması, tabiki alt yapıdan oyuncu çıkarsak iyi olur ama bu kadar basit olmuyor maalesef.

Bu maçta Zan iyi oynadı ve bu takımın 1 numaralı defans yedeğidir. Cris den kat kat daha iyi.

Biz bu tür maclarda altyapı'daki genclere niye öncelik vermiyoruz anlamıyorum.Alt yapıya azcık yatırım yapsalar kulüp zarara mı giricek?Cris,caglar,sercan,ceyhun... gibi adamlara para harcayacagına bas alt yapıya parayı.Ufuk kalede güven vermiyor.Eray oynasa simdi daha mı kötü olur?Ortasahada okan derici vardı ona sans versek ceyhundan daha mı kötü olur ? Sag bek'de caglar gibi sahada bos bos gezen adamın yerine berk'e sans versek daha mı kötü olcakdı?Yada mertan vardı ona sans verseydik aydından daha mı kötü olcakdı?Biz bu genclere simdi sans vermezsek ne zaman sans vericez?bunun konusulması gerek.

Önünde derbi var sen Td olsan as oyuncu koyarmıydın.Ben koymazdım.Kupada elenmeler 3 gün konuşulur ama evinde Şikebahçeye yenilmen 10 yıl konuşulur.Diğer dediklerine katılıyorum

Bence tam tersi olacak. Fenerbahçe'ye yenilsek bile ilk kez yenilmiş olmayacağız. Daha geçen sene de yenildik ondan önceki sene de. Tabi ki önemli ama dediğin gibi 10 sene konuşulacak kadar önemli değil hezimet yaşamazsan. Ama bu 1461 mağlubiyeti bundan 10 sene sonra da konuşulur. Biz nasıl Pendik muhabbeti yaptıysak onlar da 1461 diye dalga geçecekler uzunca yıllar. Haa şu anki 1461 ile o günkü Pendikspor denk midir değildir ama sonuçta 2. lig takımı..

Büyük kulüpsen: Onuru, Alperi fln hepsini toplayacaksin. Yedegi hak edeni yedek oturtacaksin, ama yedeklerde kaliteli olmali. Insallah bir ders cikarirlar su mactan.

Önünde derbi var sen Td olsan as oyuncu koyarmıydın.Ben koymazdım.Kupada elenmeler 3 gün konuşulur ama evinde Şikebahçeye yenilmen 10 yıl konuşulur.Diğer dediklerine katılıyorum

demek istediğim ileriki maçlarda as kadro ile çıkmaya başlanılacağından erken elenmek faydalı olabilir tabiki bu maça yedek kadro ile çıkmak gerekliydi hatta pafdan 1 2 oyuncu da eklenebilirdi

Aslında solbek yerine alt yapıdan bir oyuncu monte edilebilirmiydi diye düşünüyorum?

Ufuk'un yeterli mi yetersiz mi olduğunu hala çözemedim?

Bu seneki Muslera'nın geçen seneki performansını bilmesem Ufuk'tan bir farkı yok derdim. O yüzden Ufuk çok da kötü oynamıyor. Zaten türk kaleci konusunda sıkıntı çekiyoruz bari elimizdeki kalecileri de kolay silmeyelim.

Biz bu tür maclarda altyapı'daki genclere niye öncelik vermiyoruz anlamıyorum.Alt yapıya azcık yatırım yapsalar kulüp zarara mı giricek?Cris,caglar,sercan,ceyhun... gibi adamlara para harcayacagına bas alt yapıya parayı.Ufuk kalede güven vermiyor.Eray oynasa simdi daha mı kötü olur?Ortasahada okan derici vardı ona sans versek ceyhundan daha mı kötü olur ? Sag bek'de caglar gibi sahada bos bos gezen adamın yerine berk'e sans versek daha mı kötü olcakdı?Yada mertan vardı ona sans verseydik aydından daha mı kötü olcakdı?Biz bu genclere simdi sans vermezsek ne zaman sans vericez?bunun konusulması gerek.

Yane... Cok kolay. As 11den 2-3, yedeklerden 2-3, Paftan 3-4 oyuncu oynatmak cokmu zor? Kafadan sildigin yedekleri neden oynatiyorsunki? Kafadan silmeseydin, lig maclarindada sans verirdin Caglara. Sirf adam küsmesin diye oynatiliyor heralde. Yazik gercekten.

aynen öle yedekler onur,,töre,frei gibi oyuncular olmalı ceyhun,çağlar vb gibi değil

Bence tam tersi olacak. Fenerbahçe'ye yenilsek bile ilk kez yenilmiş olmayacağız. Daha geçen sene de yenildik ondan önceki sene de. Tabi ki önemli ama dediğin gibi 10 sene konuşulacak kadar önemli değil hezimet yaşamazsan. Ama bu 1461 mağlubiyeti bundan 10 sene sonra da konuşulur. Biz nasıl Pendik muhabbeti yaptıysak onlar da 1461 diye dalga geçecekler uzunca yıllar. Haa şu anki 1461 ile o günkü Pendikspor denk midir değildir ama sonuçta 2. lig takımı..

NŞA da senin dediğin gibi olur ,normali de öyledir küçüğe yenilirsen alay konusu olursun.Ama tüm medya Şikecilerin elinde olduğu için onları sevindirecek mağlubiyetin olmasını bile istemiyorum.Sonucun böyle olacağını beklemiyorduk, Fatih Terim de beklemiyordu.Maç esnasında FT yi kamerada gördüğümde :Ne kadar dalgın dedim maç oynanırken bile fener maçını düşünüyordu.Onu ve bizi bu hale getiren yanlı medyadır.Normalde 34 maçtan biri

karabük-manu maçları gibide olabilir. manu maçında 5 tane yiyeceğimizi düşünenler vardı

1461-fener bence karabük manu maçları gibi olur

bu tür mağlubiyetler iyidir, takımdaki rehaveti alır ama can sıkıcı nokta elenmek değil takımın ilk yarıdaki ciddiyetsiz oyunuydu. son 20 dk bişeyler oynamaya çalıştıklarına göre demek ki bunu yapabilecek kapasiteyede sahiplermiş. Ama yıllardır çağlara sabriye falan şans tanındı. artık suçluların bileti kesilsin

ben bi şirkette hata yapsam bi kere affedilirim ikincide kapıya koyarlar. bi kaç kişiye yapsak bunu diğerlerine örnek olur.

geçen sene diyorduk sadece 11 adamımız var biri sakatlansa yedeği yok aynı durumdayız sanırım :o

İmparator Sir Alex Ferguson a özenmiş. Sanki üst turu garantiledin de, B kadroyla maça çıkıyosun. Bu kadar birbirinden bihaber kadro olurmu yahu ? Gerçek takımdan biraz ipucu ver. İskeleti bozma, Selçuk yoksa Yekta yı koy. Sende gör, herkes de görsün Yektayı artık.....Hiç yakışmadı GS gibi bir takıma.

Rotasyonu fazla abartirsak, mac sonunda büyük sok yasayabiliriz demistim. Yani Fenerbahce macina daha cok vardi. En azindan Burak gibi isimler yedekte tutulsaydi. Gercekten büyük darbe yedik. Ama böyle cikacagimizi tahmin ettigim icin, icimde kötü his vardi bugün. Dogruymus. Bir Bank Asya takimi, bizim yedekleri rahatlikla zorlayabilir cünkü. Alayi cöp.

Caglar nedir ya? Yahu bu adam futbolcu degil, topu 15 metre sürmekten aciz, önünde 45 metre bos alan varken. Aliyor, kontrol ediyor, sisiriyor ya. Baska meziyeti yok adamin. Kime saydiracagimi sasirdim ya

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | 2.Y | 11 Aralık | ATV

Herkes ister yedek kadrosunun çok kaliteli olmalısını ama yeni kurulmuş bir takım için yedek kadronun çok kaliteli ve oyunun gidişatını değiştirecek oyunculardan kurulması zor bir iştir. Fatih hoca 1.5 senede bu takımı nerden alıp nereye getirdiğini aynı derecede yönetiminde başarısını göz ardı etmemeliyiz.

Bu takımın orta sahasında kimler oynuyordu şimdi kimler oynuyor. Kaç senedir Şampiyonlar ligine katılamazken bu sene gruplardan çıktık. Bu kadar başarının yanında bu maçı kaybetmişiz bana göre çok değil hatta ve hatta Terim'in suçu değil. Kaldıkı bu oyuncuları Terim almadı(bazıları hariç).

Bu maçı görmemiş olsaydık ve sene başı mesela Çağları hemen gönderseydi hoca herkesin ilk tepkisi şu olacaktı ''hocam bir maç oynasada bir görseydik adamı, daha yeni sakatlıktan çıktı''

Ama bunları görüp önümüzdeki sene bu oyuncularla devam etmeye kalkarsa işte o zaman yanlışı yapmış olur.

Cris konusunda kesinlikle haklısın bu sezon yaptığımız en kötü transfer. Sanırım burdaki suçluda Terim.

Fatih Terim Galatasaray'in ne durumda oldugunu bilerek takimin basina geldi. Fatih Terim elindeki malzeme ile büyük isler yapti o ayri. Ama ilk geldigi sezon takimda ne kadar kalitesiz oyuncu varsa göndermeliydi bana göre. Ben bu oyuncuyu adam ederim falan bunlar hikaye, iyi futbolcu kendi hemen belli eder. Caglar 3 senedir takimda ve hic bir olumlu hareketi yok.

Sorun bu ne oldugu belli olmayacan oyuncularda direnmek ve hatalari hatalar ile örtmek.

Rotasyonu fazla abartirsak, mac sonunda büyük sok yasayabiliriz demistim. Yani Fenerbahce macina daha cok vardi. En azindan Burak gibi isimler yedekte tutulsaydi. Gercekten büyük darbe yedik. Ama böyle cikacagimizi tahmin ettigim icin, icimde kötü his vardi bugün. Dogruymus. Bir Bank Asya takimi, bizim yedekleri rahatlikla zorlayabilir cünkü. Alayi cöp.

şimdi haftasonu ne olur ?

bizimkiler bu maç yüzünden konsatrasyonu eksilir mi ?

yada tam tersine karabük-ManU gibi mi olur ?

bu yedeklere güvenip bundan sonra yedeğe alınır mı(!)

cok uzulmedım bu sonuca ozellıkle ılk yarı ızlerken sıkıldım takımdan bu mac takımdakı rehavetı aldı dıyelımde bır gercek daha tokat gıbı yuzumuze vuruldu

1-ufuk ceylan bu takımın yedek kalecısı dahı olamayacak aykut gıbı yıllarını harcayacak

2-crısı alanıda alınması ıcın onerenıde kabul edıp sahaya suren teknık heyetıde kutlamak lazım takımın kaybeetıgı puanların bas aktoru bugunde gorevını aptalca yaptıgı penaltı ıle tamamladı.

3-ceyhun gulselam bu takımda yedek dahı olacak kapasıtede olmadıgını bır kez daha gosterdı

4-caglar bırıncı bank asya ayarında topcu oldugunu bedavadan oynadıgını bır kez daha haykırdı.

5-hamıt altıntop malasef su takıma karsı dahı bıtık sekılde sahada gezıyor artık yeter

eger hocamız hala ve hala hamıt altıntopdan crısten medet umup oynatacaksa gecmıs ola...

Geri
Üst Alt