ZTK 14/15 ÇF | Galatasaray 4-0 Manisaspor | M.S | 3 Mart

Sneijder, Sinan hariç güzel kadro.
Lakin madem Sneijder 11'de 7-8 atında ilk maçtan turu geçelim.

Sneijder'in oynatılmasından ziyade,(muhtemelen kendisi talep etti) Sinan'ın ilk 11'de olmaması kafa kurcaliyor. A2 takımı ile hat-trick yapsın diye mi aldık bu çocuğu? Rakip manisa, evindesin; oynasın iste çocuk, sahadaki isimlerden neyi eksik ki yedek bırakılıyor anlamış değilim.

Derbide oynama ihtimali olan topculari riske etmeye gerek yoktu.

Tapatalk

Aynen Manisay'a gol atınca Süperman gibi çıkacak Kadıköy'e :D

Resmi maçta gol atmak her zaman oyuncuya özgüven verir isterse en kıytırık maç olsun.

Maç daha oynanmadan sakatlanacak diye ağlamak yerine biraz olumlu yönden bakalım.

Ben tırstım bakmam bu maça. Nr zaman biri sakatlanacak diye korksam maçı seyredirken birini gazi veriyoruz.

Bakmayayım, ben en iyisi kendimi derbiye hazırlayım mental olarak :asd:

I am the one who knocks!

manisa bile çoğu as oyuncusu dinlendiriyor. Rakip güçlü olsa anlarım ama evinde Manisa ile yapıyorsun be hocam yedeklerin bu maçı kazanamazsa gitsin 2.ligte oynasın zaten.

Sneijder olmamalıydı sinangümüş ve bruma yı görmek isterdim neyse kazasız belasız atlatırız bu maçı umarım

Çok abartmaya gerek yok yav Sneijderde bu takımın oyuncusu turu erken getirir belki sonrada çıkarır.

Renkdaşlarım başlamış Hamza hocaya saldırmaya :) Ben birazcık değişik düşündüm aslında. Sneijder'i Pandev ile oynarken hiç hatırlamıyorum. Pandev oynadığı maçlarda istediği topları alamamaktan şikayetçiydi. Bence Fener maçı öncesi nolur nolmaz Pandev ile uyum sağlaması açısından oynatabilir. Bence güzel olmuş Sneijder'in oynaması. Tabiki inşallah sakatlık olmaz.

aziz simdi devreye girer ve sneijderi sakatlayan adama sukadar para veririm derse hic sasirmam neden böyle bir riske giriyor hamza anlamis degilim, nekadar önemi var bu kupanin? yedek kadro her sarta yenebilir bu manisayi sneijdere ne gerek var?

Abartmayalım ama Kırmızı kart ve sakatlık %1 bile olsa insan korkuyor.Ne gerek var izlesin tribünden :( Birhan falan var onlar oynasın

Arkanıza yaslanın ve Sneijder'i izlemenin keyfine varın vesveseyi bırakın, hayatınızda 1 maç daha fazla Sneijder'i izlemiş olacaksınız şükredin oturun.

aziz simdi devreye girer ve sneijderi sakatlayan adama sukadar para veririm derse hic sasirmam neden böyle bir riske giriyor hamza anlamis degilim, nekadar önemi var bu kupanin? yedek kadro her sarta yenebilir bu manisayi sneijdere ne gerek var?
Az önce telefon gelmiş manisa soyunma odasına şekip aramış sneijderi sakatlayana 100 bin dolar vadetmiş

Edit. Olmaz demeyin aziz çıldırmış olabilir

Sanki Manisali oyuncular Sneijderi sakatlanmak için bekliyor gibi, ve Sneijder camdan gibi konusuyoruz

Abartmaya gerek yok

Geri
Üst Alt