ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

CF7bEi6VAAAZIme.jpg

CF7bEwCUMAIlRFq.jpg

Bu maçta bunlarla çıkacağız sanırım

Bu ne la böyle, inşallah yeni formalarda da 4. yıldız böyle dışlanmış gibi üste eklenmez.

TFF'ye göre Hamza hocanin sözlesmesi 31 Mayis'da bitiyor. Uzatilmasi gerekmiyor mu bu mac icin?

ozan denen bebeye dikkat

fb macinda fbye yaranir hallerini görmüstük,bizim mactaki hirsini görecegiz

serefsizler

Ben bursa'ya pek fazla hırs yapmam, feneri adam gibi bir biz eziyoruz bi bursa.

Diğerleri hep fenerin arka bahçesi. Örnk: Tirabzon, bjk

bursayi bende severim,hatta baya severim

özeldir benim icin bursa ama ozan sıkıntılı bi eleman

ligdeki 2-2 kaldigimiz mactada son derece hirsliydi fakat ne hikmetse fbye karsi 1-0 kaybettikleri ve 3-0 kazandiklari maclarda son derece etkisiz ve de tepkisizdi

ozandan rahatsizim

Keske Finalde Fenere oynasaydik beahhh...de Da..ak gecerdik varya.. fizik ve mental olarak bitmis bir takim cikacakti karsimiza.. birde orda darbe vurmak vardi..Ulan Bursa...

rize macına aslar ile cıkıp prova yapmak lazım. en iyi antreman kuskusuz mactır.

bursayi bende severim,hatta baya severim

özeldir benim icin bursa ama ozan sıkıntılı bi eleman

ligdeki 2-2 kaldigimiz mactada son derece hirsliydi fakat ne hikmetse fbye karsi 1-0 kaybettikleri ve 3-0 kazandiklari maclarda son derece etkisiz ve de tepkisizdi

ozandan rahatsizim

Fenerlidir yüksek ihtimal.

Bursa kulübünün duruşu olsun, yaptıkları şeyler olsun hoşuma gidiyo benim. Diğerleri gibi değiller yani.

Tamam bizede küfür ederler, sataşırlar rakip olarak ancak bi duruşları var, yani şimdiye kadar böyle oldu.

O değilde sezon sonu bursa'dan volkan'ı alamazmıyız acaba çok feci oynuyo, bi kanatta yasin bi kanatta volkan iyi giderdi. :)

Fenerlidir yüksek ihtimal.

Bursa kulübünün duruşu olsun, yaptıkları şeyler olsun hoşuma gidiyo benim. Diğerleri gibi değiller yani.

Tamam bizede küfür ederler, sataşırlar rakip olarak ancak bi duruşları var, yani şimdiye kadar böyle oldu.

O değilde sezon sonu bursa'dan volkan'ı alamazmıyız acaba çok feci oynuyo, bi kanatta yasin bi kanatta volkan iyi giderdi. :)

Volkan bize gelsin, 3. Hafta küfür yer taraftardan.

Bu tip oyuncular sadece ve sadece parladiklari takimda oynayabilirler.

bkz. Sercan Yildirim

hakkatten ya o yıldızı niye öyle koydunuz. yanyana çok daha iyi gözükecek. Umarım sadece 1 maçlıktır

hakkatten ya o yıldızı niye öyle koydunuz. yanyana çok daha iyi gözükecek. Umarım sadece 1 maçlıktır

bir macliktir yahu, yani en azindan öyle umuyorum.

Bayern münih de böyle yapmisti. 3 yildizli formaya ekleme yapmislar sadece.

Yeni sezonda 4 yildiz yan yana olur.

Önemli olan Formalarin güzel olmasi.

Ya arkadaslar o degil de, ben formalarda sadeligi cok severim. Malum gögüs de logo var, sonra bizim amblem bi tarafta nike diger tarafta. Bi de üstüne ortada türk bayragi. Türk bayragi sart mi? Forma resmen reklam panosu gibi duruyor, sadelik hic olmuyor. Sanki GS Store bayraksiz da sunuyordu, öyle hatirliyorum dogru mu ve gelecek sene kesin bayrak olacak ya da kesin olmayacak diyebilen var mi?

O yıldız ne öyle yahu? Yeni sezonda da öyle olursa çok fena küfür ederim

Geri
Üst Alt