ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

CF7bEi6VAAAZIme.jpg
CF7bEwCUMAIlRFq.jpg

ciddi tepki alacaktır. en güzeli 4 yıldızı yan yana dizmek..

Yeni sezonda yan yana olcakmış yıldızlar. Bu sezonki formalara 4.yıldızı eklemek için diğer yıldızların sökülüp tekrar tasarlanıp dikilmesi gerektiği için şimdilik böyle olmuş... Diye duydum.

bayer münih te yıldız aldığında hatırlıyorum formasında böyleydi sezon bitince yeni formasında yana eklediler bizimde öyle olur

Bu adamların işi bu. Ucunda kupa olan bir maça motive olamıyorlarsa bıraksınlar bu işi.

Zaten Sneijder ve Muslera gibi oyuncularda motivasyon sıkıntısı olacağını sanmıyorum.

Olması gerekenin o olduğuna şüphe yok, zaten ben de öyle olması lazım demiyorum. Az çok tanıyoruz topçuları. Benimkisi biraz analiz.

Bi de ben o maça kadar fenerin Fernandao, Şener ve Ozan'ı bitireceğini tahmin ediyorum. Onlar da sadece kupa değil fener için de oynayacaklar gibime geliyo.

Umarım öyle olmaz tabii, ama zor bence. Bursa zembereği boşalmış saat gibi hücum ediyo bazen.

bursada fenerli arkadaşlar oynayacak..o yüzden ben biraz hırslandım.alalım şu kupayı.

bir macliktir yahu, yani en azindan öyle umuyorum.

Bayern münih de böyle yapmisti. 3 yildizli formaya ekleme yapmislar sadece.

Yeni sezonda 4 yildiz yan yana olur.

Önemli olan Formalarin güzel olmasi.

Ya arkadaslar o degil de, ben formalarda sadeligi cok severim. Malum gögüs de logo var, sonra bizim amblem bi tarafta nike diger tarafta. Bi de üstüne ortada türk bayragi. Türk bayragi sart mi? Forma resmen reklam panosu gibi duruyor, sadelik hic olmuyor. Sanki GS Store bayraksiz da sunuyordu, öyle hatirliyorum dogru mu ve gelecek sene kesin bayrak olacak ya da kesin olmayacak diyebilen var mi?

formalar çizim itibariyle güzel. Türk bayrağını ve diğer reklamları iyi yerleştirememişler bence. Türk Bayrağını sağ tarafa yerleştirilmeli. Nike reklamını da amblemin altında fena durmaz.

Ama en önemlisi huawei yazısının üstündeki şekili yok etmek gerekir.

Usta bence Şampiyonluk şarkısı dillerden düşmesin gerek yok. Bu sebepten dolayı kazanak !

Kazanırsak unutulmaz bir yıl olur. En az Şampiyonluk kupası kadar bu kupayı kazanmayı istemeliyiz.. Kaybedersek Bursayı tebrik edelim ama kazanırsak da bütün yaz "Çifte Kupalı Şampiyon" T-Shirtlerini heryerde görürüz :=)

bir macliktir yahu, yani en azindan öyle umuyorum.

Bayern münih de böyle yapmisti. 3 yildizli formaya ekleme yapmislar sadece.

Yeni sezonda 4 yildiz yan yana olur.

Önemli olan Formalarin güzel olmasi.

Ya arkadaslar o degil de, ben formalarda sadeligi cok severim. Malum gögüs de logo var, sonra bizim amblem bi tarafta nike diger tarafta. Bi de üstüne ortada türk bayragi. Türk bayragi sart mi? Forma resmen reklam panosu gibi duruyor, sadelik hic olmuyor. Sanki GS Store bayraksiz da sunuyordu, öyle hatirliyorum dogru mu ve gelecek sene kesin bayrak olacak ya da kesin olmayacak diyebilen var mi?

Lig ve kupa şampiyonu olan takımlar sonraki sezon formalarına Türk bayrağı koyma hakkı elde eder. Formalarımızda gelecek senede kesinlikle Türk bayrağı olucak.

Yenersek para kazaniyoruz mu

Final maçında galip gelerek şampiyon olacak kulübe 2.525.000 Dolar,finalist takıma ise 1.135.000 Dolar ödenecek.

https://www.tff.org/default.aspx?pageID=267&ftxtID=21571

Yani şöyle bir hesap yaparsak bizim bu sene TR Kupası'ndan kazandığımız toplam para;

Grup aşamasına katıldık=40 bin Dolar,

4 galibiyet=160 bin dolar

Son 16 katılım parası=50 bin dolar

Son 16 galibiyet parası=100 bin dolar

Çeyrek final katılım parası=100 bin dolar

Çeyrek final 1 galibiyet 1 beraberlik=225 bin dolar

Yarı final katılım parası=150 bin dolar

Yarı final 1 galibiyet 1 mağlubiyet=200 bin dolar

Finalde de galip gelirsek=2 milyon 525 bin dolar

Toplarsak 3 milyon 550 bin dolar kazanmış olacağız Türkiye Kupası'ndan.Euro'ya çevirirsek şu anki kurlarla 3 milyon 240 bin Euro.

Son düzenleme:
Millet formadaki 4 yildiza takmis durumda. Su anda 3 tane yildizin yanina 4. yildizi eklersek sanki guzel duracak? Ayni gecen sene Bayern Munichin uyguladigi gibi tek cozum bu 2 maclik. Yeni sezonda yildizlar simetrik sekilde dikilecek merak etmeyin...

Geri
Üst Alt