ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Sinan harbiden iyi, şaşırttı beni. :)

Takıma 4-5 as oyuncu lazım. Stoper-sağ bek- kanat- forvet- orta saha

En fazla 2-3 as oyuncu alınır ama. :(

Sabri çok umursamaz oynuyor. Telles açtığı ortalar ibretlik. Selçuk her zamanki gibi hiç bir b.k yapmıyor top kaybından başka. Hamit zaten çoktan futbolu bıraktı, fiziken bitik tecrübesiyle işimize yarıyor.

Telles'in orta verirken ceza alanda sözde forvetimiz nerede

Burak golü atana kadar hiç bir yerde yoktu

ayrica ilk yariyi ucuz atlatdik, yemin ediyorum ikinci yarida aynisini oynarsa bursa en az 3 gol yeriz, sinan bolatin bali biter.

Tek sorun Telles takımdan kovulsun sorunlar çözülür.

Takımda forvet adına kimse yok, takım halinde defans yapan kimse yok.

Topu ileriye taşıyan Sneijder ve Yasin dışında kimse yok

Kenarda hoca yok, ama sorun Telles:yenieek:

İlk yarıda 30-35 dk izleyemedim maçı. Sabri napmış öyle ya :red:

Ozan Tufan kadar abartılan bir oyuncu yoktur, bizim yönetim Türkiye'den futbolcuyu bırak krampon bile almamalı ama işte alacaklar.

Hamza'cım sen bu kadroyu Şampiyonlar Ligi için yeterli görüyorsan daha birşey demiyorum. Paspas olup gelince hiç özür dileme. Melo da böyle sorumsuz oynayacaksa durmasın hiç. Zaten leşçuk bir halta yaramıyor orta saha bomboş kalır. Defansımız desen evlere şenlik. Adamların her gelişi gollük pozisyon oluyor.

-----------------------------Nando--------------------------------
---Maxi-----------Chedjou-------------Stoper-----------Fuchs---
----------------------Boateng-----DeJong-------------------------
-----Yasin--------------------Wesley------------------Konoplyanka-
-------------------------------Forvet--------------------------------

fuchs leicester gibi bir köy takimina transfer oldu bile. adami begenen yok forumda neredeyse, mactan önce konusunu acmistim linc edildim. dengeli bile duramiyor telles.

Bilmiyorum fark ettin mi ama Burak her hava topunda timing hatası yaptı. Pres yapmadı. Golüde yanlışıkla attı. Adını bile duymadım bir 20-25 dk. Nasıl olurda şu Burak'ı savuna biliyorsun anlam veremiyorum.

Timing hatasini ilk olarak hemen yazdim.
Adini nasil duycaksin.one topmu geliyor.burak kanada gidip defans yapiyor

top teknigi varolan olcan bruma chedjou ve emre colak oturuyor, sahada xelcuk isbasinda. Bu allahin belasi ileri giderken bile uyuz gidiyor. allahin belasi resmen kari gibi oynuyor siktirip giderken arkandan bir lenger sidik dokecem her zaman kacak oynayan kari gibi kiviran her ikili mucadelede ipne gibi yerde kalan kaptan diye gecinen... sana tezahurat edenin, kontrat veren zihniyetin avradina sokiim..

Bu maçın böyle olması bizim açımızdan iyi oldu

Şimdi eli yüzü düzgün oyuncular bakarlar

Iyi top oynasaydik kadro yeterli 1-2 takviye yeter bik bik bik drvam ederdi.

Geri
Üst Alt