- 8 Eylül 2014
- 2.845
- 1
- 498
Bursa yorulmus olabilir
tapatalk kullanılarak gönderildi
tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telles, Mancini döneminde geldi
Sabri çok umursamaz oynuyor. Telles açtığı ortalar ibretlik. Selçuk her zamanki gibi hiç bir b.k yapmıyor top kaybından başka. Hamit zaten çoktan futbolu bıraktı, fiziken bitik tecrübesiyle işimize yarıyor.
6 bursali icerde burak var telles soldan geliyor ne yapiyor tellescim orta yapiyor senin o beyin tananeni..
Terim döneminde alinmadi mi?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
★★Cem★★ @cemonhoca 16 saniye önceŞener ve ozan çöp bize hiçbirşey katmazlar, fernandao iyi ama daha iyisi bulunabilir.
Hamza'cım sen bu kadroyu Şampiyonlar Ligi için yeterli görüyorsan daha birşey demiyorum. Paspas olup gelince hiç özür dileme. Melo da böyle sorumsuz oynayacaksa durmasın hiç. Zaten leşçuk bir halta yaramıyor orta saha bomboş kalır. Defansımız desen evlere şenlik. Adamların her gelişi gollük pozisyon oluyor.
-----------------------------Nando--------------------------------
---Maxi-----------Chedjou-------------Stoper-----------Fuchs---
----------------------Boateng-----DeJong-------------------------
-----Yasin--------------------Wesley------------------Konoplyanka-
-------------------------------Forvet--------------------------------
Oyysşu sabrinin yerine dani alves olsa nasıl olurdu![]()
Bilmiyorum fark ettin mi ama Burak her hava topunda timing hatası yaptı. Pres yapmadı. Golüde yanlışıkla attı. Adını bile duymadım bir 20-25 dk. Nasıl olurda şu Burak'ı savuna biliyorsun anlam veremiyorum.