ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Yonetim neyi bekliyor anlamadim. Hemen Konoplyanka Gignac Boateng De jong imza attirilsin. Copler temizlensin ki bu yaklasik 6-7 oyuncuya gule gule demek. Hamite verdigimiz yillik ucreti konoplyankaya versek adam ilk ucakla Ukraynadan imzaya gelir.

Telles hatalı bir penaltı yaptırmış olabilir ama ona gelene kadar kaç oyuncu var.

Hamit kaldıramıyor maçı, selçuk ne yapıyor anlamadım, melo da öyle dolanıyor = orta sahamız yok

Tek sorun Telles takımdan kovulsun sorunlar çözülür.

Takımda forvet adına kimse yok, takım halinde defans yapan kimse yok.

Topu ileriye taşıyan Sneijder ve Yasin dışında kimse yok

Kenarda hoca yok, ama sorun Telles:yenieek:

tellesin ceza sahasında 5 bursalı ve 1 selçuk varken alel acele orta yapması sonra kontra yememiz

bu kadar bariz hata yapılmamalı

this aint halı saha

Sabri acik veriyor, Melo da bunu gördügü icin baya sinirlendi ama Sinyor Hamza hocam oraya Emre veya Bruma'yi koymayi akil edemedi. Cidden komedi. Pres yapsin diye Umut girer veya savunmayi saglama alayim diye Olcan'i alir belki... :red::red::red:

Telles konusunda kararsizdim fakat bugün cok net görüldü ki Galatasaray'da oynayacak kalitede degil (hos o kalitede olmayan bi ton topcu var bizde)

Sana tüm sevgilerimi iletiyorum fatih terim tellesi tonla paraya aldirdigin icin.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
heryere yazmayın arkadaşlar şöyle şeyler, mancini talipmiş alsın götürsün işte :)

sabri cidden kanser etti milleti defans desen evlere şenlik orta sahayı hiç söylemiyorum otoban gibi bakalım sonu nereye varacak bu işin.Pek inanmıyorum bu medyanın haberlerine ama bilal güray isimleri gerçek ise seneye de böyle küfür ederek maç izleyecez.

Kim ne derse desin Melo kızmakta haklı. Sabri'ye eliyle 3 işareti yaptı üst üste pas hatası yaptığı için, Sabri'de hemen çenesine yapıştı.

Telles i begenen var mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt