Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Kaybolup giderdi, bizde orta saha namına birşey yok çünkü. Adamın önünde de Hamit oynayacaktı bu arada, ne kadar katkı verebilirdi ki?şu sabrinin yerine dani alves olsa nasıl olurdu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaybolup giderdi, bizde orta saha namına birşey yok çünkü. Adamın önünde de Hamit oynayacaktı bu arada, ne kadar katkı verebilirdi ki?şu sabrinin yerine dani alves olsa nasıl olurdu![]()
şu sabrinin yerine dani alves olsa nasıl olurdu![]()
umarim dk 60 da hamza hoca cikarmaz bunu...yasin öztekin inanılmaz top oynuyor, 1 kişi ayak uydursa goller bulabiliriz.
ilginçtir tüm transfer dedikoduları da sol açık neredeyse, bence yana yana sağ açık aramalıyız yasin bayağı götürecek gibi solu
Bursa babayi ister. Satin alma opsyonu var sadece onlarda
Tek sorun Telles takımdan kovulsun sorunlar çözülür.
Takımda forvet adına kimse yok, takım halinde defans yapan kimse yok.
Topu ileriye taşıyan Sneijder ve Yasin dışında kimse yok
Kenarda hoca yok, ama sorun Telles:yenieek:
Sadece .Tek sorun Telles takımdan kovulsun sorunlar çözülür.
Takımda forvet adına kimse yok, takım halinde defans yapan kimse yok.
Topu ileriye taşıyan Sneijder ve Yasin dışında kimse yok
Kenarda hoca yok, ama sorun Telles:yenieek:
heryere yazmayın arkadaşlar şöyle şeyler, mancini talipmiş alsın götürsün işteTelles konusunda kararsizdim fakat bugün cok net görüldü ki Galatasaray'da oynayacak kalitede degil (hos o kalitede olmayan bi ton topcu var bizde)
Sana tüm sevgilerimi iletiyorum fatih terim tellesi tonla paraya aldirdigin icin.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
İlk yarıda 30-35 dk izleyemedim maçı. Sabri napmış öyle ya :red: