ZTK 14/15 H:5 | Eskişehirspor 1-0 Galatasaray | M.S | 28 Ocak | ATV

Hala Eray için tecrübe kazanacak diye düşünenler vardır eminim. Yahu herifin kaleci olmadığı oynadığı ilk maçtan bu yana belli. Yolda geçen adama gel bu maç kaleye geç deseler bundan iyi oynar. Herifin alışkanlığı bu, top ağlara gittikten sonra zıplıyor hep.

Olcan ve göbeği yine çok iyi bir ikili olduklarını gösteriyor.

ciddi yetenek sikintimiz var harbi harbi diyorum.

forvet diye aldiklari Pandev altipastan gol atamiyor daha. Burak bunu topcu diye donunda sallar

erayi bos verinde.. dzemaili ölü resmen.

mac eksikligi ola bilir ama ikili mücadeleden kacmak da neyin nesi arkadas.

Ömrümden 45 dakika daha caldiniz ya yeteneksizler ordusu, allah sizi bildigi gibi yapsin. Birazdan bi 45 dakika daha calacaksiniz. Umarim tez zamanda kulüpsüz kalip, tv tv gezip karninizi doyurma derdine düsersiniz. Hele o kaledeki zürafa, biiiiiip diyeyim. Senin icin ceza yemeye degmez.

Olcandan çok umutluydum. Şu anda çok büyük hayal kırıklığı oldu. Ne orta yapabiliyor nede koşabiliyor yazık verilen paralara.

2 metre boyu var topa uçmuyor çok değil 20 cm uçsa kurtarırdı

Kadronun her yeri zarar. Kalecisi zarar, bekleri zarar, orta sahadaki üçlü zarar, Yasin zarar. Sinan ve Koray'dan başka elle tutulur adam yok. Pandev de zekasıyla iş yapıyor o kadar.

Eskisehirden su Andac i 1-2 milyona alabiliyorken almak lazim. 2 sene sonra 10 milyon isterler.

Dzemaili CVM Prandeli Sol kanat oynatti
Dzemaili CVM Hamza CAM oynatiyor

Hepinizmi cahilsiniz be :( ADAM CVM ISTE CVMM

Bu fasulye sırığına o kadar para vereceğinize şu Hakan Arıkan'ı alsaydınız bari.

Engin sen futboldan anliyorsun tamam topa zıplamıyormu sen topun nereye gittiğini görmüyon heralde erayın berbat kaleci olduğunu herkes biliyor gelmiş bana ilginç diyor tavsiyem futbol izlemeyi bırak.
Ziplamiyor hatta elini bile indiriyor aç izle 6 yıl kalecilik yaptım o topa uzanamayan adama şike yapmış muamelesi yaparlar bu adam 1.ligde para kazanıyor sende izliyorsun ışte...

pandev : o golü nasıl kaçırır performans olarak berbat durumda
dzemailli : çok kötü oynuyor bir hayli hata yaptı

yasin,selçuk,hamit : hiç maçta yok gibiler

sinan : fiziki gücüyle bir şeyler yapmaya çalışıyor umarım oyundan almaz

hakan , koray : neredeyse hatasız oynadılar diyebilirim

olcan : berbat oynuyor orta bile açamıyor

tarık : olmasa da olur

eray: olmasa daha iyi olur. boy var ama boş uçmuyor adam.

Tarık, Hamit, Yasin, Olcan, Eray floryadan içeri girmemesi gereken oyuncular.

Geri
Üst Alt