ZTK 14/15 H:5 | Eskişehirspor 1-0 Galatasaray | M.S | 28 Ocak | ATV

Tarık, Hamit, Yasin, Olcan, Eray floryadan içeri girmemesi gereken oyuncular.
Tarık yasin ve olcana 12 milyon euro(33 milyon tl) bonservis verdik. Bir o kadarda maaş vericez, şaka gibi. Bu kulübü nasıl yönetmişler akıl alır gibi değil. Orta açamayan pas veremeyen türk futbolcularından kurtulmamız lazım

.Kütük olsa sabit bir yerde durur ve topun en azından bir kere çarpmasıyla gol engellenebilir

Dzemaili çıkar, Emre Çolak girer, Yasin çıkar, Telles girer, Olcan sol açığa Telles sol beke döner. Bruma da Sinan'ın yerine girebilir. Ama bence Pandev'in yerine girsin Sinan tek forvet oynasın.

Tarik,Yasin,Hamit vs gibileri yerine altyapidan 4-5 oyuncuya sans verseydik cok daha yararli olurdu.

Hatta o topu çıkıp alması lazımdı siz olsaydınız kalecide böyle yeteneksizleri tartısmaya gerek kalmazdı fikrim değişmez laf olsun diye atladığı kesin ama uzansada kurtaramazdi.
Kardeşim uzanacak ışte uzanamiyorsa sende kalecilik yaparsin neyi seyrediyorsun nasıl seyrediyorsun bak bir daha 10 CM bile ziplamamis yetenek fakiri kalecin...

Biz şimdi 2. olursak Tuzlasporla mi oynayacaz beyler.

Benim anlamadigim bir sey var

Kac senedir Erayin sulalesinde biri kalmamis kufur ettigimiz hala her gelen TD bir kac mac oynatiyor adami...

Biz mi cahiliz onlar mi cok akilli anlamiyorum

Sinan Bolat tamamen silinmiş anladığım kadarıyla kesinlikle düşünülmüyor. Gerçi o oynasada bişey farkettiği yokta. Onun dışında görüldüğü gibi kötü olan adamlar hep kötü zaten. Daha fazla şans vermenin alemi yok. Hamit kötü, Yasin yetersiz, Olcan daha hareketli ama cık. Pandev'in çizgi üstünden çıkan topuna kafayı Koray vurdu sanırım bunun dışında ön direkten 1 tane daha top aşırdı geriye. Semih defanstaki kafa toplarını bile zor alıyor. Koray'ın Semih'in yerine oynaması lazım aksi haksızlık olur bana göre. Koray-Hakan bozulmamalı gayet iyiler.

es-es tam anti-futbol türk futbolunun yüz karaları umarım batar yok olur şu kulüp bizde onlarla kapışır zihniyetdeyiz şuan hamit selçuk dzemaili berbat bir orta saha üçlüsü hepsi güçsüz ve geriye oynayan adamlar

emre çolak girmeli

B8dVIzoCYAAdHat.jpg:large

Su selcuk ile Hamit senede 3 milyon goturuo bi sakali saci kestirmiyor, boyle tip mi olur aga

Tarık yasin ve olcana 12 milyon euro(33 milyon tl) bonservis verdik. Bir o kadarda maaş vericez, şaka gibi. Bu kulübü nasıl yönetmişler akıl alır gibi değil. Orta açamayan pas veremeyen türk futbolcularından kurtulmamız lazım

Düşünüyorum ve sinir oluyorum bu harcanan paralara. 12 Milyona gidip üç tane dandik adam almak yerine bir tane adam gibi forvet alınabilirdi.

Hakana hatasız oynadı demek yanlış olur. Herkes Eray'a yüklenmiş ama yediğimiz golde en büyük suçlu Hakan.

gole dikkat edersen bütün oyuncular düz bir çizgi şeklinde durmaya çalışıyor
muhtemelen hocanın isteği bu şekilde

golde önce arkasındaki adama bakıyor sonra önündeki adama bakıp hiza alıyor.

Hakana hatasız oynadı demek yanlış olur. Herkes Eray'a yüklenmiş ama yediğimiz golde en büyük suçlu Hakan.

Bende öyle gördüm. Gençler maçinda yedigimiz gol gibi. Rakibe yapişmali defans oyuncusu. Topa vursa bile böyle rahat vurmamali.

Bu arada Sinan Gümüşü baya begendim.

Geri
Üst Alt