ZTK 14/15 H:5 | Eskişehirspor 1-0 Galatasaray | M.S | 28 Ocak | ATV

Sinani cikarir simdi en iyi o oynadi diye olcan & yasin devam oynar

Hala Eray için tecrübe kazanacak diye düşünenler vardır eminim. Yahu herifin kaleci olmadığı oynadığı ilk maçtan bu yana belli. Yolda geçen adama gel bu maç kaleye geç deseler bundan iyi oynar. Herifin alışkanlığı bu, top ağlara gittikten sonra zıplıyor hep.

ben 10 yıldır bekliyorum Eray gelişecek diye :)

Telles, Emre, Bruma girmeli.

Benim anlamadigim bir sey var

Kac senedir Erayin sulalesinde biri kalmamis kufur ettigimiz hala her gelen TD bir kac mac oynatiyor adami...

Biz mi cahiliz onlar mi cok akilli anlamiyorum

dzemaili sahada hiç yok yasin çok etkisiz tarık sağ tarafta hiçbir varlık gösteremiyor orta saha çok kopuk dzemaili yerine emre çolak girerse varmı yedeklerde bilmiyorum topla oynama imkanımız artar.

Sinanda da gördüğümüz üzere altyapıdan çıkacak herhangi bir çocuk Yasin, Hamit, Dzemaili, Tarık gibi adamları aratmaz. Süper olmazlar belki ama en kötü bu kadar olurlar. En azından hem ucuza oynarlar hem bonservis vermeyiz.

Ikinci yari Bruma ve Telles girse oyuna iyi olur.

Olcanı alıpta Töreyi almadığımız güne lanet olsun binlerce kez

2. yarı Emre Ç. ve Bruma girer 2-2 biter maç.

Şu Eskişehirspor daki Fevzi yle 11 12 yaslarindayken beraber idmana çıkardık altyapıda nerden nereye

Eskişehir bizden hariç kime karşı puan kaybetti?

şu şekil:
vwy0pj.jpg

Ziplamiyor hatta elini bile indiriyor aç izle 6 yıl kalecilik yaptım o topa uzanamayan adama şike yapmış muamelesi yaparlar bu adam 1.ligde para kazanıyor sende izliyorsun ışte...
Hatta o topu çıkıp alması lazımdı siz olsaydınız kalecide böyle yeteneksizleri tartısmaya gerek kalmazdı fikrim değişmez laf olsun diye atladığı kesin ama uzansada kurtaramazdi.

pandev : o golü nasıl kaçırır performans olarak berbat durumda
dzemailli : çok kötü oynuyor bir hayli hata yaptı

yasin,selçuk,hamit : hiç maçta yok gibiler

sinan : fiziki gücüyle bir şeyler yapmaya çalışıyor umarım oyundan almaz

hakan , koray : neredeyse hatasız oynadılar diyebilirim

olcan : berbat oynuyor orta bile açamıyor

tarık : olmasa da olur

eray: olmasa daha iyi olur. boy var ama boş uçmuyor adam.

Hakana hatasız oynadı demek yanlış olur. Herkes Eray'a yüklenmiş ama yediğimiz golde en büyük suçlu Hakan.

Geri
Üst Alt