ZTK 14/15 H:5 | Eskişehirspor 1-0 Galatasaray | M.S | 28 Ocak | ATV

Belki golde çok büyük hatası yok ama orda laf olsun diye topa anlayışı yokmu senden nefret ediyorum eray ben amatör maçlarını bile takip ediyorum ama senin kadar duruşuyla kalesinde güven vermeyen başka kimse görmedim.
Golde hatası yokmu... Adam 10 CM ziplayamiyor elini kaldırmıyor sonra suçu yok diyon ilginç...

Gereksiz oyunculara karşı fazla ısrarcı Hamzaoğlu.

Fildişi de sallamış Kamerun'a. Ched dönüyor bu sonuçla.

Ben simdi yasli kurt yabanci kalecileri arastirayim, seneye Muslera a iyi yedek lazim. :D

Yasin ve Tarık tam Bal yapmayan Arılar

Golde hatası yokmu... Adam 10 CM ziplayamiyor elini kaldırmıyor sonra suçu yok diyon ilginç...
Engin sen futboldan anliyorsun tamam topa zıplamıyormu sen topun nereye gittiğini görmüyon heralde erayın berbat kaleci olduğunu herkes biliyor gelmiş bana ilginç diyor tavsiyem futbol izlemeyi bırak.

Dzemaili derhal satılmalı, yabancı medya kaynaklı haberler vardı istendiğine dair. Pandev, şu haliyle bile Umut'tan faydalı ancak belli ki kullanmayacağız, bir santrafor kiralanılabilir.

Yerliler direk çöpe, Olcan, Hamit, Eray, Tarık, Selçuk, Yasin.. Eses'in yerlileri daha iyi

Eray, Olcan, Yasin ve Dzemaili'nin sahada olduğu bir takımdan hayır gelmesini beklemek akla mantığa hakarettir zaten :red:

Sezon başından beri gol atma sıkıntımız var hala stoper mevkisine transfer arıyoruz.

Sinan dışında problem çözecek, iş yapacak adam yok. Şu yedeklere verilen paralara yazık oluyor.. Koray ve Sinan dışında gelecek vaad eden yok!

Takimin yuzde 50 sinden fazlasi sneijder bu cok net belli. Allah korusun sneijdere falan birsey olursa bu sezon dukkani kapatiriz.

Geri
Üst Alt