ZTK 15/16 ÇF M:1 | Akhisar Belediyespor 1-2 Galatasaray | M.S | 10 Şubat

futbolun adaleti varsa akhisar alir. umut rezilinin sutu ve bilalin vermedigi pas disinda 1 etkinligimiz yok.

o konuda katılıyorum dibe vurup yükselmek bizim işimiz ancak takıma en az 5 tane a kalite adam alınması lazım bunun içinde bütçe yok bu yüzden ancak terim gibi tanınmamış adamları sahaya sürüp hadi aslanım diye gaz vererek oynatacak birine ihityacımız çünkü hiç bir kariyerli teknik adam bu ortamda bize gelip rezil olmak istemez

Seneye de bu devran devam eder,1-2 sezon daha üçüncü beşinci olmamız lazım,sonra biri çıkar bizi kurtarır.

Ya hem Olcan'ın hakemi uyardığını görmüyor hem de Olcan'a Caner diyor. :d

tapatalk

Bitik Hakan, Fransa 2.liginden Carole, Kasımpaşa'nın ön liberosu Donk, bitik Selçuk, Akhisar'ın Bilal'i, Olcan..Umut.. Yani şu kadrodan umudu olan varsa Polyanna'nın ta kendisidir. Sneijder ve Muslera'yı çıkarın Gaziantep, Eskişehir seviyesinde bir takım.

Yanlız Linneside begenmedim ben.Savunmada yerini kaybediyor adam kaçırıyor baya.Birde geri dönüşlerinde fizik gücünden heralde hep arkada kalan isim oluyor.

carole geri alabilme umuduyla umut buluta pas atıyor yazık yavruma :D

Keşke o kadar ümitli olabilsem bende ama tek forvet umut

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akhisar'ı eleriz bana göre,sonraki rakip de Başakşehir veya Rize,çift maç olması çok büyük avantaj bence bizim için.Finalde de ne olacağı belli olmaz,kupa maçlarını teknik olarak analiz etmek çok doğru değil bana göre.

Yarım saat sonra Yenilmez Armada'nın tamam/devam maçı var. TRT Spor veriyor. Hatırlatalım.

Selcuk ://

Olcan güzel assist verecekti

patatesler selçuğun ayağına takıldı beyler yoksa 90'a asardı

bu boylu muğdat ne

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selçuk geliyor gol de gelmiyor

Chedjou'nun pozisyonu sonrasi forumda ki yorumlari bu duruma gelmemizin kanitidir.

Adama foul yapiliyor net bir sekilde ama mal Chedjou deniliyor.

Ulan ne futboldan anlamaz veya izlemez adamlar var cidden inanilmaz. Bu poziyonda nasil Chedjou'ya suc verilir?

Taraftar sasirmis diyecem ama sasirmamis, anlamiyor.

balta'nin 10larca hatasi var her macta ama hic söz eden yok. chedjou olunca ouvv oluyor resmen. yabanci olmasiyla ilgili herhalde.

Geri
Üst Alt