ZTK 15/16 YF M:1 | Rizespor 1-3 Galatasaray | M.S | 20 Nisan | ATV

Beyler kupada finale kalınca uefaya gidiyomuyuz burda kural değişti diyen arkadaşlar var da emin olamadım?

Hayır finale kalınca gitmiyoruz.Eğer Kupa'yı alan takım halihazırda ilk 4'te ise Kupa kontenjanı finaliste değil,ligde 5. olana gidiyor.Rize kupayı almadığı takdirde (ki bu çok zor bir ihtimal.) 5. de Avrupa Ligi'ne gidecek seneye.O yüzden millet 5. olalım diyor.Ama bu görüntüyle imkansıza yakın,kupaya odaklanmak daha mantıklı.

fenerliler kupaya çıkıp avrupaya gitmelerini engellemeliyiz falan diyolar

ulan sanki hangi finalde yenebilmişsiniz bizi :D

Hayır finale kalınca gitmiyoruz.Eğer Kupa'yı alan takım halihazırda ilk 4'te ise Kupa kontenjanı finaliste değil,ligde 5. olana gidiyor.Rize kupayı almadığı takdirde (ki bu çok zor bir ihtimal.) 5. de Avrupa Ligi'ne gidecek seneye.O yüzden millet 5. olalım diyor.Ama bu görüntüyle imkansıza yakın,kupaya odaklanmak daha mantıklı.

2 hafta önce işi önemsesek kesinlikle 5. olmak daha kolay kupaya göre. Final'de 1 gol yer çıkaramazsan gitti. Ama 5.lik için 7*8 maç oynayacaktık ve ligi biraz kassak rahatlıkla ilk4 -5'te bitirirdik.

Vay anasını ne ara kural değişmiş ben de uefa garanti diyodum

ivanovic cok iyi oynuyor pardon semih

Ligde 3 maçta 7 puan falan toplasak rahattık

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 hafta önce işi önemsesek kesinlikle 5. olmak daha kolay kupaya göre. Final'de 1 gol yer çıkaramazsan gitti. Ama 5.lik için 7*8 maç oynayacaktık ve ligi biraz kassak rahatlıkla ilk4 -5'te bitirirdik.

Fener veya başka bir takımı kastetsen haklısın da,biz kupa beyiyiz bizim için kupa daha kolay.Hepi topu 2 maç,bu maçı saymazsan.

Yemişler yatmışlar öküz gibi olmuşlar şu olcana bak

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su pozisyonun icine bile etmeyi becerdiler..

Geri
Üst Alt