GSCimbom
ZTK 15/16 YF M:1 | Rizespor 1-3 Galatasaray | M.S | 20 Nisan | ATV
Murat Saylak

ZTK 15/16 YF M:1 | Rizespor 1-3 Galatasaray | M.S | 20 Nisan | ATV Sayfa 20

Murat Saylak ·

Cevap
894
Okunma
42,4K
Sayfa
20/45
GRizespor13Galatasaray20 Nisan
Beyler kupada finale kalınca uefaya gidiyomuyuz burda kural değişti diyen arkadaşlar var da emin olamadım?

Hayır finale kalınca gitmiyoruz.Eğer Kupa'yı alan takım halihazırda ilk 4'te ise Kupa kontenjanı finaliste değil,ligde 5. olana gidiyor.Rize kupayı almadığı takdirde (ki bu çok zor bir ihtimal.) 5. de Avrupa Ligi'ne gidecek seneye.O yüzden millet 5. olalım diyor.Ama bu görüntüyle imkansıza yakın,kupaya odaklanmak daha mantıklı.

Hayır finale kalınca gitmiyoruz.Eğer Kupa'yı alan takım halihazırda ilk 4'te ise Kupa kontenjanı finaliste değil,ligde 5. olana gidiyor.Rize kupayı almadığı takdirde (ki bu çok zor bir ihtimal.) 5. de Avrupa Ligi'ne gidecek seneye.O yüzden millet 5. olalım diyor.Ama bu görüntüyle imkansıza yakın,kupaya odaklanmak daha mantıklı.

2 hafta önce işi önemsesek kesinlikle 5. olmak daha kolay kupaya göre. Final'de 1 gol yer çıkaramazsan gitti. Ama 5.lik için 7*8 maç oynayacaktık ve ligi biraz kassak rahatlıkla ilk4 -5'te bitirirdik.

Vay anasını ne ara kural değişmiş ben de uefa garanti diyodum

Geri
Üst Alt