Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim ilk gittiğim Galatasaray maçında Fener'e karşı oynuyorduk. Köşeye pek uzak değildim. O gün şunu fark etmiştim. Taraftar cidden ilginç. Korner olana kadar baya beklediler, sahaya tek tük madde atıldı. Ama ne zaman Alex köşe vuruşu kullanmaya geldi, herkes bişeyler fırlattı. Köşe vuruşları, oyuncuya madde atmak için en iyi fırsat. Oyuncu orada bekliyor bi 10 saniye kadar. Tribüne yakın vs vs. Normal. Yani normal bişey değil tabi de, bu şartlarda normal.Normal değil bence. Sadece 4 köşe bayrağı dibine oturmuş adamlar böyle bir işe girdi.
Ayrıca kadıköyde derbilerdeki pislikler de artık bir karşılık olsun lütfen.
Fbli yöneticiler hastahaneye gidiyormuş
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu rezil Şenol'u bize layık gören ve isteyen arkadaşları da aradan geçirmemiz lazım bugün aslında tam zamanı.
sent via GSC
Olurmu olurFbli yöneticiler hastahaneye gidiyormuş
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hastanede karissa ne guzel olur))
Şu rezil Şenol'u bize layık gören ve isteyen arkadaşları da aradan geçirmemiz lazım bugün aslında tam zamanı.
sent via GSC
Ben bir doktor olarak şenol güneşte kanama ya da yara izi göremedim. Herşeyiniz yalan be aşağılık herifler.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana sağlam bir oyun geliyor şenol güneşin yaptığı. Dikiş atılacak bir durum göremedim şahsen.Ben bir doktor olarak şenol güneşte kanama ya da yara izi göremedim. Herşeyiniz yalan be aşağılık herifler.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Blunt kafa travmasi oyne cok kanamaz zaten hocam bir de sutur atmislar etrafi batikon matikon kan gorsek garip olurdu zaten
Yalniz Senolda ciddi bir norolojik bulgu olmadan apar topar hastaneye kaldirdilar ve bt cektilerse iste o zaman tiyatro diyebiliriz
Her kafasina cisim gelene tomografi cekseydik sokakta oynayan cocuklarin %80inde 3. kulak cikardi