ZTK 17/18 YF M:2 | Fenerbahçe 3-0 Beşiktaş | Hükmen | 19 Nisan | ATV

DbK9RtTW0AYepHJ

Galatasaray kadar taş düşşün başınıza. Bu akşamki olayları anlatırken bizim takımın adını niye söylüyorsunuz sürekli.

İşin garibide bu kadar holigan taraftar haline gelmiş yorumcuların yorum yapması çok acı. Şu akşam olan olayları taraf olmadan yanlış demeyi bile bilemeyip hala diğer stadlarda da oldu, yapana değil yaptırana bakın tarzında açıklamalar tehlikeli.

Ciddi yaptırım olması lazım.

İlk maçta da benzer şeyler oldu ama fenerlilerin aklında hinlik yokmuş demek ki işin boku çıkmadı.

hala tvde alp pehlivan ve emre bol adlı iki holigan rakiplerini tahrik etmeye devam ediyorlar. sonra olay olunca farklı şeyler mi var diye ima ediyorlar bu tipler

Normal değil bence. Sadece 4 köşe bayrağı dibine oturmuş adamlar böyle bir işe girdi.

Ayrıca kadıköyde derbilerdeki pislikler de artık bir karşılık olsun lütfen.
Benim ilk gittiğim Galatasaray maçında Fener'e karşı oynuyorduk. Köşeye pek uzak değildim. O gün şunu fark etmiştim. Taraftar cidden ilginç. Korner olana kadar baya beklediler, sahaya tek tük madde atıldı. Ama ne zaman Alex köşe vuruşu kullanmaya geldi, herkes bişeyler fırlattı. Köşe vuruşları, oyuncuya madde atmak için en iyi fırsat. Oyuncu orada bekliyor bi 10 saniye kadar. Tribüne yakın vs vs. Normal. Yani normal bişey değil tabi de, bu şartlarda normal. :asd:

Uefa fifa girmeli bu işe turnuvadan men falan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu rezil Şenol'u bize layık gören ve isteyen arkadaşları da aradan geçirmemiz lazım bugün aslında tam zamanı.

sent via GSC

Can üyelere sen karar ver. Senin gibi düşünüyorsa üye kalsın yoksa atılsın. Hatta dünden bugüne fikrin değiştiğinde de ayak uydurmazlarsa da ihraç edilsinler.

Bursa sonrası Şenol Güneş'i almamak ağır mallıktı.

Ya ne koltuğu arkadaş.:asd: İnsan bunu söylerken bir görüntülere bakar, yok çekyat attılar anasını satayım . Atıldıysa 50 kuruş anca atılmıştır, onda da komalık oldu, koltuk gelse orada ölürdü heralde.

bjknin puanı silinmelidir

evet

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu rezil Şenol'u bize layık gören ve isteyen arkadaşları da aradan geçirmemiz lazım bugün aslında tam zamanı.

sent via GSC

Can üyelere sen karar ver. Senin gibi düşünüyorsa üye kalsın yoksa atılsın. Hatta dünden bugüne fikrin değiştiğinde de ayak uydurmazlarsa da ihraç edilsinler.

Bursa sonrası Şenol Güneş'i almamak ağır mallıktı.

Ben bir doktor olarak şenol güneşte kanama ya da yara izi göremedim. Herşeyiniz yalan be aşağılık herifler.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Blunt kafa travmasi oyne cok kanamaz zaten hocam bir de sutur atmislar etrafi batikon matikon kan gorsek garip olurdu zaten

Yalniz Senolda ciddi bir norolojik bulgu olmadan apar topar hastaneye kaldirdilar ve bt cektilerse iste o zaman tiyatro diyebiliriz

Her kafasina cisim gelene tomografi cekseydik sokakta oynayan cocuklarin %80inde 3. kulak cikardi

Kadikoy de 20 yildir terör estiriyor adamlar,bjk Bunu kullandi 2. Yari macin tatil edilmesi icin ugrastilar ve basarili oldular

AK-47 mermisi yiyen İbrahim Tatlıses böyle yatmadı be. Şova bak şova. Nasıl dram kasıyor şerefsizler.

Ben bir doktor olarak şenol güneşte kanama ya da yara izi göremedim. Herşeyiniz yalan be aşağılık herifler.

Blunt kafa travmasi oyne cok kanamaz zaten hocam bir de sutur atmislar etrafi batikon matikon kan gorsek garip olurdu zaten

Yalniz Senolda ciddi bir norolojik bulgu olmadan apar topar hastaneye kaldirdilar ve bt cektilerse iste o zaman tiyatro diyebiliriz

Her kafasina cisim gelene tomografi cekseydik sokakta oynayan cocuklarin %80inde 3. kulak cikardi
Bana sağlam bir oyun geliyor şenol güneşin yaptığı. Dikiş atılacak bir durum göremedim şahsen.

Sabaha kadar kalacakmış hastahanede şenol

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt