Bildiğimiz Terim Maicon'u keser.

değişiklik yapma sakın ! elenirsek elenelim ligi riske atma . hem böylece bu malların ne bok olduğunu iyice anlarsınız sözleşme uzatmaz tekme vurursunuz

Yav şu hale bak kendi evimizde 2-0 yeniliyor yedek kadro. As kadromuz için transfer olmasa demek kadro yine orta sıralara oynayacak. Rezilliğe bak.

2. yarı Nagatomo-Donk-Gomis hamleleri lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav şu hale bak kendi evimizde 2-0 yeniliyor yedek kadro. As kadromuz için transfer olmasa demek kadro yine orta sıralara oynayacak. Rezilliğe bak.

Eren - Gomis
Yasin - Garry
Sinan - Feghouli

3 değişiklik birden yapması lazım hocanın yoksa bırak turu gol bile atamayız...

Şu 45 dakkada en çok Yasin, Selçuk, Tolga ve Maicon'dan nefret ettim.

Ne saçmalıyorsunuz beyler bu takım 3 gol atıp maçı çevirsin benden bi forma

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Selçuk İnan: 3.250.000 € maaş
Eren Derdiyok: 2.250.000 € maaş
Tolga Ciğerci: 2.000.000 € maaş
Yasin Öztekin: 1.150.000 € maaş
Latovlevici: 750.000 € maaş
Oraya bi maç kesik yedi diye canı top oynamak istemeyen Maicon ve bu takıma nasıl geldiğini hala aklım almayan Ahmet Çalık'ı da ekleyebilir miyiz

3 hafta önce linnes mariden iyi diyenler vardı düne kadar selçuk da banko oynuyordu etti 2 muslera 3 fernando 4 maicon 5 takımın yarısı oynuyor sayılır zaten hatta sinan da burada çok maçta feg in yerine oynasın deniliyor.. bumu komple rotasyon? Şampiyonluk mu gitsin? Daha nasıl kadro olacak?

Gomis bubba kurtar bizi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maicon boyle oynamaya devam ederse sezon sonuna kadar kendini yedek kulubesinde bulur

Şimdi bu maçı rotasyon yapıyorum diye bu seviyeye getirip sonra aslardan birini sakatlarsa ben hocanın aklına ne diyeyim bilemedim :D Bu ihtimali düşünerek bu kadroyu çıkartmıştır umarım ve arkasında durur.

Ahmet Calik son dönemde gördügüm en kazma stoper olabilir. Capsiz herif!!!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bu kısıtlı kadroyla yapılması gereken budur millet b.muniche full yedeklerle çıkıyor. ziraat kupasının lig şampiyonluğun yanında çöp kadar değeri yoktur.yedeklerde bi zahmet çıkıp akhisardan turu alsın. fatih hocanın yaptığı sonuna kadar doğru
Bu gidisle az sonra mac 0-4 biterse burada yorum bekliyorum boyle dusunenlerden. Daha rakip kaleye varamiyoruz her sey zar zor. Kendi sahasinda elenecek bu kadro bu oyunla.

Burak celik denen sahsin provokasyon yapmasina goz yumulmasin lütfen.

Geri
Üst Alt