Haklisin defanstan bir tek toplari almasi ve saga sola dagitmasi yetmiyor. Messi gibi dribbling Ronaldo gibi bitiris de yapmasi gerek. 6 no degil 6,8,10 no olarak oynamasi lazim. Te Allahim yarabbim

Evet, ortahasadan rovesatayla gol atamiyor mesela.

6 no'nun yapmasi gereken hicbir seyi dogru dürüst yapmiyor. 6 numara savunmadan cikarken oyun kurmaya yardim eder, ortasahada kesicilik yapar. Ezbere amigoluk yapmayin, Fernando formsuz.

yedeklerin bi bok olmadığını mutlaka as kadro çıkmamız gerektiğini söylemiştik ama hoca böyle bir karar vermiş. bu sonuç takımı etkiler, kupada bu aşamada daha önce elendiğimizi hatırlamıyorum akhisar gibi bir takıma. ikinci yarı gomis feghouli rodrigues girmeli, lato tolga ve yasin çıkmalı

Maicon kaliteninde bir stoperin 2.golde yaptığı hatada ben kasıt ararım, sezon başından beri izliyoruz bu adamı böyle bi hatayı yapacak oyuncu değil.

Bizim en iyi 11'miz başakşehir maçındaki kadrormuz. Yok bunu niye oynatmadı şunu neden oynatmadı demezsiniz artık. şu sahadaki 11 net küme düşer

Hadi Selçuk bitmiş götü kaldıramıyor yaşlanmış

Tolga'nın bahanesi nedir

Boşuna asları riske atmaya gerek yok. Böyle devam. İbret alalım bu maçtan özellikle yöneticiler ve hoca kimsenin gözünün yaşına bakılmadan yollansın. Elenirsek eleniriz çok da mühim değil, hem bugüne kadar deplasmanlara hep galibiyetle gittik belki bu yenilgi daha hayırlı olur.

Bu da bi bakış açısı tabi
Şaka şuka bi yana da tudor olsaydı şimdiye lider değildik
Fatih donktan bi oyuncu falan çıkardı, muslera falan toparlandı, lobisiylen nagatomoyu aldı da şuan lideriz

1 tane atarsan ancak uzatmaya gider
2 atarsa kil payi gecersin (ki yedigin bi golle eleniyorsun)

Cok cok zor bu kafa ve oyunla

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

uzun zamandır gördüğüm en kötü performans tolga ciğerciye ait. herif tek başına takımın anasını belledi. bildiğim tüm bedduaları ediyorum tolgaya.

ikinci yarı en az iki değişiklik gelir. Mariano > Latov, Linnes sol beke.

Yasin > Garry

Hoca Maicon veya Ahmet'i çıkarıp Denayer'i bile alabilir.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basketbola gectim. En azindan avrupa kupasi geliyor

rotasyon yüzünden eleştirenler bir citroen gitsin şurdan . alanya deplasmanına 3 gün kala as takım sahaya sürülür mü ? sakatlık , cezalı oyuncu veya yorgunluk gibi riskler alınır mı ? teneke kupasının canı cehenneme .
çok doğru bir teşhis...

Nasreddin hoca da zaten; '' tamam gardaşım ben evime barkıma sahip çıkamadım da;
bu hırsız deyyusunun hiç mi suçu yok yaww '' demiş bu duruma...
Hoca alternatif durumdakalan kulvara, alternatif kadroyla çıkıyo tamam da, üstünde GS forması olup, mahallede ben GS oyuncusuyum diye gezip, milyoncukları cuk götürenlerin hiç mi suçu yok bu pis durumda...

Garry Rodrigues, Mariano ve Gomis'in mutlaka girmesi lazım rezil olcaz yoksa.

Not duselim; elenirsek bu lige de yansayabilir, moral bozuklugu olusur + yedek oyuncularda olmayan oz guven zaten hep yok olacak.

Geri
Üst Alt