Yeminle Tarık varken latovici nasıl oynar,tarık düyanın en kötü sondan birinci bekidir latovici sonuncusudur

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer oynayabilirdi sol bekte zaten mac eksigini giderirdi boylece. Neyse insallah ikinci yari da duzeltiriz.

İnanın elenmek umrumda değil ama yedeklerin şu durumu beni daha çok üzüyor. Sene başı bazılarının "tarihimizin en iyi kadrosu" dediği kadro bu işte.

Ilk mağlubiyet mi?? Gs taraftarı olmadığın o kadar belli ki. Bu ilk mağlubiyetimiz degil kuş kardes :)

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
öncekilerde de zil takıp oynamışsındır çeteleni tutmuyorum zaten. tudorcu musun artık ne karın ağrısıysan.
Ilk maglubiyette inimden çıktığımi söylediğine göre cetelemi tutuyorsun be kuş kardes. Celiskili konuşuyorsun.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her sezon takımın yarısını leşler ile doldurmayı bir şekilde beceriyoruz. Bakalım bu yaz dönemi hangi Ahmetleri, hangi Latovlevicileri takıma kazandıracağız

Maicon'un sabote ettiğini veya bilerek oynamadığını düşünmüyorum. Sezon başı Brezilya liginden oyuncu transfer etme sorunsalı bu; adamlar bir devre oynayıp buraya geliyorlar ve hiç dinlenmeden bir sezon daha oynuyorlar. haliyle ilk ve İkinci yarıların sonlarına doğru düşüşe geçiyorlar.

rotasyon devam etmeli, gerekirse sinan çıksın tarık girsin ama rotasyon devam etsin

Maicon kaliteninde bir stoperin 2.golde yaptığı hatada ben kasıt ararım, sezon başından beri izliyoruz bu adamı böyle bi hatayı yapacak oyuncu değil.

Hayır.maicon net çok büyük kazıkdır. Dünya üzerinde bu bonservisi sadece biz veririz. Adamlar baktı bu yetersiz hemen bize kakaladılar.. sizin gibi dünyadan bi haber taraftarlarda hala kılıf arıyor. Yuh be kardeşim

Galatasaray’dan 3,5 adamı çıkart diğer büyük takımların hepsinden kadro olarak kötü....

Tolga,lato, maicon’selcuk, Ahmet,yasin’eren ,Lines gibi futbolcuları bırakın oynatmayı şu klübün kapısının içerisinden girmemliydi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca elenmeyi kabul etmiş. Aynı 11 sahada.

Ya hocam kendine gel haplandın m ne aynı 11i,final maçı bu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan o kadar kötü oynamadi yahu

iyi de degil ama idare eder

Oyuncu bile degistirmemis, amac ne?

iki pas yapip defansi geciyorlar

Rotasyon konusunda yanlış yok bence. Sahadaki adamlar 2-1'i korumaya yetmeliler.

Eleştirilecek noktalardan birincisi bu oyuncu topluluğunun motivasyonu.

İkincisi de Akhisar'ı sadece oyuncuların değil teknik heyetin de küçümsendiği ve taktik hazırlık yapıllmadığı gerçeği.

Geri
Üst Alt