hocasından futbolcusuna bizim takımın alayı bu maçı satmış resmen.

Tarik gibi Latovu kadro disi birakmayanin

kupa umrumda değil ama bu yavşak okan ve hakemi mutlu ettiniz ya

şu romen piçi oynatan hoca kendine büyük hocayım demesin:mad:

Bu eren, selçuk, lato falan ne zaman oynasa sonuç bu oluyor topçu değil bunlar değil reziller ya

iyi oldu yeminle iyi oldu. bu gerizekalı sürüsünün bir daha hazırlık maçında bile oynamaması gerektiğini anlamıştır umarım fatih hoca

Finali hak etmedik. İyi oldu. Rezil herifler.

Yasin, Selçuk, Lato, Ahmet, Maicon, Eren ve Tolga. Sabaha çıkamasanız gram üzülmem!

Kupa yarı final rövanş maçına yetenek fukarası yedeklerle çıkan süper zekayı tebrik ediyorum.

Su latovleviciyi ovuyordum ilk maclarda utandim ya bu kadar rezil bir adamin neyini ovmusum.. o konuda biriyle tartistiysam kusura bakmasin cahilligime gelmis.. bu herif fatsasporda oynayamaz

Su latovleviciyi ovuyordum ilk maclarda utandim ya bu kadar rezil bir adamin neyini ovmusum.. o konuda biriyle tartistiysam kusura bakmasin cahilligime gelmis.. bu herif fatsasporda oynayamaz

Suan butun takımın morali bozuk. Ne oldu yani? Haftasonu lig maçına çıkacak takim moralli olsa daha iyi değil miydi. Bu mağlubiyet ligdeki yarista da büyük sekteye ugratacak bizi. Hem futbolcularin hem taraftarın moralini bozdun. Mutlu musun terim ?

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt