bu şarkıyı kim söylemiş yaW bu kadife sesli ablamız kim acep

Bunu diyorsanız eğer açıklama kısmına yazmışlar.

Muhtemel kadro düşmedi mi biryerlere rotasyon ne boyutta olur acaba ...

Verir herkes verir aga merak etme. Bu adamdan ihale alabilmek için kıçını yalayacak başkanlar mevcut

GS düşmanı denen Demirören 8 sezonda 5 şampiyonluk görmüş olacak. (Bu vekil TFF'yi de Demirören'e yazıyorum.) Eskisi gibi değil hiçbir şey.TFF üzerinde güçlü olup olmamak çok da mühim değil şampiyonluk için.Siyaset hiç olmadığı kadar futbolun içinde çünkü.3 Temmuz'dan önce önemliydi Federasyon üzerinde baskı kurmak falan.Şu an çok da mühim olduğunu düşünmüyorum.GS belki de TFF üzerinde en zayıf dönemlerinden birini yaşamasına rağmen kupaları toplayacak umarım.

Tff artık işi bilenlere teslim edilmeli. Bu ne abi bi holding sahibi gidiyor diğeri geliyor. Yok mu ulan başka işiniz nedir bu futbol üzerinden rant sevdanız

Bu şanlı yuruyuşumuzde ilk kupamizi bugun ikinci kupamizi da pazar gunu alırız inşallah. 3 kupamızıda direk versinler ligle turkiye kupasini alirsak. Ugrastirmasinlar bizi

Valla başak maçından değil bu maçtan çok korkuyorum esas.Sakatlık ve cezalı olması çok muhtemel.Hocanın feghouli,fernando,Marcao,Yuto yu yedek bırakması elzem.Bunlar olmadan da 2.lig takımı akhisarı yenemiyorsak zaten kapatalım dükkanı.

Geri
Üst Alt