İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.744
- 2.186
- 813
Alanya'ya karsi 3 pas yapamıyoruz.alanyada messi-ronaldo felan mi oynuyor?bu kotu oyun fatih terime yazmaz da kime yazar soruyorum size
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzleme kardeşim zorla değil, ama takıma hakaret edemezsinBu maç izlenmez. Bu takımdan da bi b.k olmaz
BarendaBu takım niye böyle ya..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav Alanyaspora kastınız ne. Adamlar bizi bir kere bile yenemedi. Geçen sezonda bu sezonda Fenere koydu. Bok gibi oynuyoruz suçu başkasında aramayın.çirkefler fenere karşı süt dökmüş kedi gibi oynayacaklardır
Bu konuda bir çok kez yazdım. Hiç bir üst düzey özelliği yok. Ne ofansi ne de defansı iyi. Özellikleri ortalama. İyi bir yedek. 500 binden yeni sözleşme yapın dedim adamlar 1.4 milyon euro verip yarım dönem lisansını askıya aldılar.Linnes çöpünü taraftar ilah etmişti, iyi ki kaldı mariano
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alanya ne zaman Fener’e karşı yattı şimdiye kadar? Saraçoğlu’nda Fener aşırı zorlanacak şimdiden söyleyeyim.çirkefler fenere karşı süt dökmüş kedi gibi oynayacaklardır