Alanya'ya karsi 3 pas yapamıyoruz.alanyada messi-ronaldo felan mi oynuyor?bu kotu oyun fatih terime yazmaz da kime yazar soruyorum size

30 metreden gol atan 10 numaradan bu sütçü beygirine muhtaç olacak seviyeye ne ara geldik çok enteresan.

Linnes de rezil yalniz futbolu unutmus adam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener maçında şöyle oynqywqcqklar boyle oynayacaklar demeden once bi kendimize Baksak. Oyun kuracak adam yok kanattaki iki hızlı oyuncu öndeki hızlı taylani kullanamiyorsun nasıl oynasalardi adamlar

Alanya arkada hiç alan bırakmıyor...bundan dolayı Jesse-Henry biraz etkisiz.

Buna ilaveten gelen( gelmiyen..) paslar da çok kötü olunca..

Bu oyuncular boş alanda daha etkililer..ama olmazsa olmaz Pasör oyuncular şart arkalarında. Seri bundan dolayı iyi bir oyuncu tercihi olur.

Takimdan kalitesizlik akiyor bir metre yanindaki adama pas atamiyorlar, Onyekuru kafayi yiyecek..

Belhanda ahmet jimmy okan linnes şener bunların hepsinin aynı anda oynadığı maçı kazanmamiz imkansız zaten.oyuncuları sayarken bile içimi sıkıntı bastı

Linnes çöpünü taraftar ilah etmişti, iyi ki kaldı mariano

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu konuda bir çok kez yazdım. Hiç bir üst düzey özelliği yok. Ne ofansi ne de defansı iyi. Özellikleri ortalama. İyi bir yedek. 500 binden yeni sözleşme yapın dedim adamlar 1.4 milyon euro verip yarım dönem lisansını askıya aldılar.

Galatasaray'da zekası, planlaması, çapı düşük çok insan var maalesef. Bu hatalar bir değil iki değil üç değil.

Bence Mariano da çok iyi değil. Ama en azından paslı oyunda, teknik açından Linnes'i ikiye katlar.

Bu arada sorun sadece Linnes'de değil...
Şener
Jimmy
Ahmet
Belhanda
Diagne
Seri
Donk
Selçuk
Falcao

Bunlarin hepsi ya yanlış transfer, ya yanlış maaş alıyorlar ya da kontrat süreleri çok yanlış. Bazılarında ise hepsi bir arada...

belhandaya bak 8 numara onuyor topu almaya gelmiyor çöp

Evet değişiklik önerilerinizi alalım yoksa yine 75. Dakikayı mı bekleyeceğiz ilk oyuncu değişikliği için

Bu kadro zaten kazanamazdi boşver takmayın önemli olan lig
Sikecileri dovsunler kupada

Geri
Üst Alt