ligte bi daha buraya gelcez üstüne sivasa fenere gitcez pazarki k.paşa deplasmanı bile meçhul inş şans yanımızda olur

Ben Alanyaspor’u beğenmedim. Belkide yedek ağırlıklı olduklarındandır yada ciddiye almadılar. Bu Alanya şikecilerden temiz 3 tane yer döner herkesle iddiaya girerim. Zaten totoları tavan yapmıştır şimdi. Bizim takım için yoruma bile gerek yok ortada bir takım yok.

Adamın demek istedigi takımdaki kalitesizlik kurtarıcısı ömer bayram olan takımdan ne hal gelir demek istiyo
Iyide niye ezeziyoruz omeri kurtarici olamaz mi? O saatte seriy koysa ne farkedecek andoneyi koysa ne olacak hatta ve hatta , feghouli koy fark etmez. Bu maci daha 1. Dakikadan 1 puan alirsak aliriz alamazsan cokta saapmamak kafasiyla ciktik. Kelle koltukta kupa gibi ekstra gereksiz yorgunluklara ayiracak luksumuz yok

Kac kere daha alacaksin bu kupayi yada baska bir acidan soyleyeyim bu kupadan 2 duzine var elinde ne karini gordun? Orgazmdsn fazla ne katiyor bize.
Kupa maclari genclerin sans bulup kendini gosterei platform olmali.
Bak buna saygı duyarım işte o zaman çok değerli hocamız çıkar açıklamasını yapar bu sezon ve bundan sonra ki sezonlarda kupa maçlarımızda gençlerimiz oynayacak der bizde kupayı almış gibi seviniriz.

Ama sen hem posası çıkmış oyuncularla sahaya çıkacaksın hemde zaten gereksiz boşuna fazladan maç yapıyoruz iyi oldu elendik demeyeceksin. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Bütçe farkı...

Yedekler bukadar mi Kötü olur Galatasarayda.

Bizde Kadro Planlanlamasi cok kötü.
Bi oyuncu Sakatlansa yerine gircek oyuncu cok kötü .

Düsünsene Lemina sakatlaniyor, yerine Selcuk yada Belhanda gelcek.

Galatasarayin Yedekleri anca PTT Oynar.
Bunlara bu kadar Para verene kadar git Genc veya Altyapidan oyuncu getir.

Sener nedir yahuuuu .
Ahmet Calikda 1 Foulsuz Topu kap ve kardesim.
Jimmy Dumaz ne yapiyor hala anlamadim Ozaman Emre Moru utsaydin bari Hizla birdeyler yapma sansi vardi.

Verim 0

Kim nediye bunlari getirdiyse , Allah bildigi gibi yapsin.
Sorna Kulüb neden Batiyo .

Ortada futbol olmadığından analiz edilecek birşey de yok
Sadece hocanın ne yapmak istemediği anlatılabilir biraz
Nasıl olsa ne yapmak istediğini anlamak mümkün değil

Bu tür maçlarda rotasyon yaparsın
Rotasyon kaleci hariç maksimum 3 oyuncuyla olur
Bu rotasyonlarda da, ligde yedek olarak girdiğinde sırıtma ihtimali olan bölgelerdeki yedeklerini oynatırsın
Bu sayede bu yedeklerinin oynattığın sisteme adapte olmasını, yapacakları hatalardan ders çıkarmalarını beklersin
Oyun zora girerse 3 değişiklik yapıp as takıma dönersin

Ha diyebilirsin ki kadrom kısıtlı ve bu maçı iplemiyorum ve aslarımı tamamen dinlendireceğim

O zaman da full yedek kadroyla çıkarsın
Hele hele alternatifi az adamlarını kesinlikle oynatmazsın (misal Lemina)
Ve 5 yesen bile aslarını oyuna almazsın, gerçekten dinlendirirsin, hatta boşuna uçağa dahi bindirmezsin

İstekli ve disiplinli bir takımla, hem isteksiz, hem de gevşek bir takımın mücadelesinden normal bir skor çıktı. Herifler bizden çok istemişler o belli. Ne hava topunda dirseği yapıştırmadıkları kaldı, ne duran oyunda atmadıkları kafa. Karambole gelen topa bizim savunma uyurken heriflerin her şeyleriyle hazır konstrasyonları neticesinde yaptıkları 2 kalite vuruş da skoru belirledi. En nihayetinde en zirve zamanında bile Türkiye Ligi'ni kazanamayacak takım haklı olarak kupa mücadelesini, kupayı zaten halihazırda 2 yıldır kazanan ve diğer 2 büyük gibi ligi kazanmaktan başka çaresi olmayan takım lig mücadelesini uygun görmüş. Yani öyle umuyorum zira biz bu kafaca yoksunluğu, mücadelede eksikliği ve korkaklığı lige de taşırsak en geç Şubat sonu havluyu atarız.

Kupayla ilgili bir beklentim yok. Ama bugün güle oynaya diye maça çıkıp meydan muharebesine maruz kalan büyük takım 1 hafta sonra elensin ya da turu geçsin bu Alanya'ya Arena'yı dar etmezse onun da büyüklüğüne osurayım. Turu kaybetsek de haftaya bugünkü kız futbolunu bırakıp çataçat mücadele etmek durumundayız. As kadro ya da yedek farketmez.

Geri
Üst Alt