Utanç gecesiydi. Alanyanın ceza sahamızda 3 kişi ile yarın sahamızda 9 kişi ile pres yapması ve bu kadar rahat olması kabul edilemez. Ne kadar kötü bi takım olduğumuzun terim hariç herkes farkında demek ki. Bu terimden hoca, bu takımdan da bi halt olmaz, boşa hırpalamayalım kendimizi. Haydi geceniz hayra karşı.

abartmayın alanya gercekten iyi takım

övdügünüz feneri pas pas etti ilk macta adamlar 5-6 bitecekti mac

kadıköyde hakem dograması olmazsa puan şansları var boş beles takım degiller

Hafta sonu görüsürüz ;-)

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

fırsatı buldun uçtun yine
Doğruyu söylüyorum reis. Fatih hoca başarılıymış. Ee sen adama 2 senede 30 transfer yapma kredisi verirsen, alınan yıldız oyuncular kendi döneminde alınırsa, taraftar fark yediğimiz maçlarda bile yüzde yüz destek verirse, medya baskısına girmeyip eleştirilmezse, suçu hep başkalarına atma bahanesini gösterirse bu şartlarda Hamzaoğlu, Fatih hocadan daha başarılı olur.

Yalniz taylan da Öyle böyle degil.

Belhandayla konusunda foto finishe kalir.

Bunu ilk 11e yazanlar vardi demi? Nerde o islak odun, su köseye bi yere koymustum...

Doğruyu söylüyorum reis. Fatih hoca başarılıymış. Ee sen adama 2 senede 30 transfer yapma kredisi verirsen, alınan yıldız oyuncular kendi döneminde alınırsa, taraftar fark yediğimiz maçlarda bile yüzde yüz destek verirse, medya baskısına girmeyip eleştirilmezse, suçu hep başkalarına atma bahanesini gösterirse bu şartlarda Hamzaoğlu, Fatih hocadan daha başarılı olur.
o krediyi kendi yarattı zaten. misal hamza daha ilk şampiyonlukta yönetımı korumak ıcın taraftarı karsısına okadar cabuk almasa o da kendı kredısını elde ederdı. veya bi başkası farketmez. cin olmadan adam carpmaya kalkıyor kımısı.

bizim icin yari kulfet olan deplasmandaki kupa maciyla, fenerin icerde cikacagi olum kalim sayilabilecek lig macini mukayese etmek cidden akil hastaligi. kaldi ki fener ligde zaten tokatlandi alanya’da.

senin bu dediğine fakir avuntusu derler Galatasaray gibi bir takımsan her kulvarda yarışmacı olmak zorundasın hele ki bütçen bu ligin çok üzerinde ise 5 kişi yokmuş süt kupasıymış bunları senelerce fenerbahçeden duyduk.
fenerliler bu kupayı alamadığı için b.k atıyordu. Biz de diğer bütün takımların toplamından çok var bu kupadan. Alanya ile 31.hafta yine bu statta eğer potada olursak seyret maçımızı bro. Bir kere de trabzon alsın ya nolacak bu kupayı hep biz mi alıcaz?

en son rahat deplasman maçımız hamza zamanındaki konya deplasmanıydı desem abartmış mı olurum ;D

Benimde aklıma direk o maç geliyor Selçuk yay dışı Emre'nin ağzının içine kesmişti. O futbolu şimdi oynasak bir hafta konuşuruz. :)

Hafta sonu görüsürüz ;-)

Ben fener yenemez demiyorm ama Alanya bomboş bir takım değil bayildiginiz sikecileri Alanya'da parçaladılar farka gidiyordu maç
Biz bugün as kadro bile çıksak en çok beraberlik alırdık
Fenerin oyunundan çok hakemlerle iç sahada ne yaptığını da nasıl yendiginide biliyoruz

Alanya sikecilere karsi elek olur. Bize gelince bizden bi cacik olmaz. Bunu aldığımız mağlubiyetten dolayı değil,son 2 yıldır hic bir taktik varyasyon uretemediğimiz icin soyluyorum.

o krediyi kendi yarattı zaten. misal hamza daha ilk şampiyonlukta yönetımı korumak ıcın taraftarı karsısına okadar cabuk almasa o da kendı kredısını elde ederdı. veya bi başkası farketmez. cin olmadan adam carpmaya kalkıyor kımısı.
Terim'in elinde sınırsız kredi var şu an. Bu şartlarda daha başarılı olabilirdi. Yani Fatih hocanın şampiyon yaptığı hangi sezonda underdog (favori gösterilmeyen) bir takımdık? Hepsinde ligin en pahalı takımı bizdik (ilk dönemi dahil) Kendisine verilen krediler, destekler hiçbir hocaya verilmedi. Ee haliyle diğer hocaların Fatih hocadan başarısız olması normal bir durum değil mi?

Geri
Üst Alt