takım orta saha yok şuan belhanda boşa oynuyor ne defansa desteği var ne ofansa

Bu takım ne zaman futbol oynayacak.

'' Ömer bayraaommm iyi topço ama asla ilk 11 oyoncoso değiölll'' deyip ezbere konuşan biri çıkarsa bundan sonra çok fena söverim harbiden. Bu sene yüzde 80 imiz Ömer bayramdir. Salak sacma konuşan yabanci yildizcilar bi süre seslerini kessinler.

İlk yarı itibariyle her zamanki gibi içimiz karardı.

Alanya'ya karsi 3 pas yapamıyoruz.alanyada messi-ronaldo felan mi oynuyor?bu kotu oyun fatih terime yazmaz da kime yazar soruyorum size
Kusura bakma da renktaş Alanya’ya karşı kimse kolay kolay 3 pas yapamıyor deplasmanda. Karşımızdaki takım Alanya, Konya değil. Bizden daha yukarıdalar yani lig sıralamasında hatırlatayım.

Böyle bir maçta aslarını özellikle alternatifsiz adamlarını dinlendirrsin
Senin oturtmaya çalıştığın sistemin ne
Bu maçta aynı sistemi yedeklerle oynarsın ki onlar da alışsın
Gerek olduğunda takımda sırıtmasın

Stopere ahmet-emin koyarsın
Beklere şener-linnes
Lemina alternatifi olmayan adam, kesin dinlendirmen lazım
Önliberoya gerekirse selçuğu koy
8 numaraya taylanı
Kanatlara hızlı adam onye
Diğer kanada içe katedecek şekilde jimmy
Ön ortada taylan
Forvette andone (yani kulübedeyse iyileşti demek ki, maç eitmi için koy oynasın)

Şener Napiyosun olum. Allahım yarabbim yaa. Nerden bulduk aldik bu çöpleri.

Kadro kazanır kazanamaz ayrı bir şey ama Galatasaray forması giyen futbolcuların bu kadar futboldan uzak, bu kadar oyun zekası düşük olmasını kabul edemiyorum.

Henry sol çizgide topu almış karşısında 2 rakip futbolcu var. 3. rakip de prese geliyor. Bizim 3 oyuncu sağ çizgi yakınında 4 Alanyalı oyuncunun arasında Henry topu çıkartsın da topu göndersin diye elleri belinde bekliyor.

Alkollü çıksan şu maça adam oradan topu çıkartamayacak yardıma gideyim de pas opsiyonu olayım, alan boşaltayım dersin değil mi? İşte bizim futbolcular demiyor bunu. Kapattım maçı, 40 dakika zehir oldu bana.

Alanya gerçekten iyi takım üstelik kanat oyuncuları yok.bugun agresif bir takım hakem dogramasi olmazsa sikeciler zorlanır
İnsanlar Alanya çöp diye bakıyor gerçekten ama biz daha yeni yeni kendimizi buluyoruz ama onlar lige de fişek gibi başlamışlardı. Bizden daha hazırlar ve daha takım gibi takımlar.

Kopeksiniz köpek. Ulan bu adam nasıl atilmaz

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz once vurmuş sonra tahrik etmiş son olarak ta kafa atmaya calismis oha

Geri
Üst Alt