Forvetsiz anca bu kadar olur...

Feghouli - Belhanda
Jimmy - Adem
Linnes - Mariano
Taylan - Seri

3 tanesini seçsin...

Bu kadrodan zaten cok beklentim yoktu.Belhanda'ya acaba yine 90 dk.dayanir mi hoca?Cok etkisiz adamimiz var.

Alanya onde baski yaparak bizim cikmamizi engelledi duran top sonucunda golu buldu mac bundan ibaret. İleriye dogru tasiyamadik topu bir turlu. Kadronun ne kadar kalitesiz oldugunu bu macta gorebiliriz. Forvetsiz oynamak zaten basli basina sacmalik. Savunma-hucum hatti arasi neredeyse 35 metre ve top tasiyamiyoruz ileri. Onyekuru'ya topu verebilirsek biseyler yapabiliyoruz ancak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada forvet oynayan onyekuru , sekidika geriyi ve orta sahayi kolluyor. Biraz serbest olmakla birlikte 4lu orta saha kanat oyuncusu gibi oynuyor.
Su ana kadar macin icine sica faslidan baskasi degil.
Ceza sahasi onunde 2 metreden pas veremedi.
Duran topya kafa vuruyor ceza yayina bunu zaten anlayamiyorum bir futbolcu nasil boyle bir beyinsiz olabilir kafa oraya mi vurulur.
Oyun kuramiyor
Pas atamiyor
Defans yapmiyor
Nerede oldugu belli degil.

'' Ömer bayraaommm iyi topço ama asla ilk 11 oyoncoso değiölll'' deyip ezbere konuşan biri çıkarsa bundan sonra çok fena söverim harbiden. Bu sene yüzde 80 imiz Ömer bayramdir. Salak sacma konuşan yabanci yildizcilar bi süre seslerini kessinler.

Şu maçta oynasa onada küfür ederdik..Oynamayan adamlar hep kıymetli olur.

Bize sahada oynayanlar ve oynamayan ömerdende daha kaliteli oyuncular lazımdı.Çünkü bunu Galatasaray hakediyor.Ve aabilecek gücüde vardı.
Ama bu transfer işini yapanlar ısrarla aynı kişiler olunca böyle yetersiz adamlara katlanıyoruz.Hemde senelerdir.

şu sahada orta sahada baskı karşısında sırtı dönük topu alıp rakibin dengesini bozacak adamlar lazım.Böyle bir oyuncunun forvet veriyonuda olacak...Bakalım nasıl dağılıyor bu çapsız alanya..
Bir tek onyekuru rahatsız ediyor. Takım olarak sahaya iyi yayılamadığıız içinde onyekuruyu daha rahat savunuyorlar.

Maç başlarken Sekidika Onyekuru gibi oyuncular ile başlıyoruz Tempo lazım demiştik. O tempoyu yapamadık şu ana kadar. İlerde bir Forvet olmayınca Top tutamıyoruz haliyle. ve bu baskı yememize neden oluyor. Takımın Kendi sahasında Ciddi anlamda pozisyon vermesine sebep oluyor.

Burada Ya tempo yamak lazım Ya da Forvete sırtı dönük top alabilecek Adem'i koymak şart. Şu şartlarda pozisyon bulmamız kolay olmayacak.

Keşke alanyalı topçunun biri belhandayı sakatlasa da kırmızı kart görse.

hocam kusura bakma ikinci yarı çıkartıyorum belhandayı :DD:AS

dalga geçiyor artık bizimle

Belhanda-Seri ve Jimmy-Adem değişiklikleri olmalı Jesse sağ kanada gelmeli forvette kayboldu belhanda yine kötü kiralık da olsa gönderilmeliydi yapamadılar kupa maçı bu çok önemli değil ama lig maçlarında daha iyi olmalıyız çünkü böyle zor deplasmanlara çıkacaz belhandayı gönderip stoper almamanın bedelini ağır şekilde ödemeyiz inş

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhandanin ayağı kırılmadan hoca onu kesmeyecek takımdan belli oldu .Selçuk daha iyi bu belhanda dan yeter artik ceza yememek için kendimi zor tutuyorum

Geri
Üst Alt