- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
hocam kusura bakma ikinci yarı çıkartıyorum belhandayıD:AS
dalga geçiyor artık bizimle
Bu hala oynatıyorsun ya sen daha büyük. Oyuncunun suçu yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam kusura bakma ikinci yarı çıkartıyorum belhandayıD:AS
dalga geçiyor artık bizimle
silksek bir şey değişir mi? mecazi olarak değil.Fasliya git diye mobbing yaptığımız için bence böyle oynuyor
Normalde hicbir sporcu icin istemeyecegim bir durum.Ama bu adamin oynamamasi icin ne olmasi lazim?Keşke alanyalı topçunun biri belhandayı sakatlasa da kırmızı kart görse.
Nasil gidiyor kmksilksek bir şey değişir mi? mecazi olarak değil.
Kötü ama beni salla. Senin nasıl gidiyor asıl kank?Nasil gidiyor kmk
Peki onu bok gibi oynadigi maclardan sonra yine oynatan teknik direktor kim hocam?
Mactan bahsetmedim,şutun denk gelişi icin dedimFenere 3 tane sapladı Alanya ilk maç napsın adamlar daha.
Peki onu bok gibi oynadigi maclardan sonra yine oynatan teknik direktor kim hocam?
İsminde Junior geçtiği için genç sandı herhalde.Levent Tüzemen'in Junior Fernandes yorumu: Çok da genç bir oyuncu.
Not: Junior Fernandes 31 yaşında.
Bazı futbolcular çok göze batıyor doğal olarak eleştiriler onlara yöneliyor ama aslında mesele şu oynamış bu oynamıştan çok daha derin, bu sebeple de istediğimiz kadro çıksa da çıkmasa da pek değişen bir şey olmuyor. Kadro mühendisliği baştan yanlış yapılmış, öyle bir kaç dokunuşla falan düzelecek gibi değil. Taraftar olduğumuz için umut etmek istiyoruz ama ortada umut edilecek bir şey yok, köklü değişimler gelmeden bu takım top falan oynamayacak yavaş yavaş bu gerçekle yüzleşsek fena olmayacak.Maç başı kadroya hepimiz iyi dedik şimdi laf etmenin anlamı yok bu kadrodan ne bekliyoruzki üstelik forvetsiz ciktik