Nihat çakalı yarın 11:00'de basına aciklama yapacakmış Bakalım limitlerle ilgili ne yalanlar söyleyecek.

Terim'in elinde sınırsız kredi var şu an. Bu şartlarda daha başarılı olabilirdi. Yani Fatih hocanın şampiyon yaptığı hangi sezonda underdog (favori gösterilmeyen) bir takımdık? Hepsinde ligin en pahalı takımı bizdik (ilk dönemi dahil) Kendisine verilen krediler, destekler hiçbir hocaya verilmedi. Ee haliyle diğer hocaların Fatih hocadan başarısız olması normal bir durum değil mi?
hocanın olması zaten medya ve taraftar gözünde favori gösterilmemize yetiyor. rijkaardın tudorun mancınının hatta prandellı ve hamzanın kadrolar kötu muydu? tek taraflı bakıyorsun bu olaya. mesela mac baslığında bi iki şebek getirin drogba sneijder melo ft hocam şampiyon yapacak takımı diyordu gel gelelim aynı takımla nisanda fener şampiyonluğu gördük.

hocayı teknik taktik olarak eleştirmekle,edepsizlik yapmak ayrı olay kümesinize dönün ve dua edin haftasonu alanyayı yenelim diye.

Semih Aslan ilginc bir kafa yasiyor

Terim'in elinde sınırsız kredi var şu an. Bu şartlarda daha başarılı olabilirdi. Yani Fatih hocanın şampiyon yaptığı hangi sezonda underdog (favori gösterilmeyen) bir takımdık? Hepsinde ligin en pahalı takımı bizdik (ilk dönemi dahil) Kendisine verilen krediler, destekler hiçbir hocaya verilmedi. Ee haliyle diğer hocaların Fatih hocadan başarısız olması normal bir durum değil mi?

Yav sen önce camianın şampiyonluklarına saygı duymayı bil. Bu nasıl bir yorum sırf hocaya sallyacam diye komik olmayın bu kadar bu gözler ne kadrolar gördü rakiplerde ben 40 yaşındayım bu kadar ezik bir yorum yapan bir Galatasaraylı ömrüm boyunca ne gördüm ne duydum. Senin yaşın kaç ?! Muhtemelen ömrün bizim şampiyonluklarımızı görmekle geçmiştir senin kafasını yaşıyorsun??

Basak sıçıp sıvamasaydı gorurdun kimin sampiyon olacağını.

dogru fakat şu gercegi unutmayın bizim rakiplerin ensesinde olmamız potada olmamız inanılmaz baskı yaratıyor korkutuyor

benım şahsen sampiyonluk umudum hic yok ama şikecilerin digerlerinin korkusunun bariz görülüyor ölümüz bile korkutuyor özetle bunu anlayın

Benimde aklıma direk o maç geliyor Selçuk yay dışı Emre'nin ağzının içine kesmişti. O futbolu şimdi oynasak bir hafta konuşuruz. :)

o da bir maçlık bir şeydi açıkçası.

hatta daha da genişleteyim tabloyu. 2009-10 sezonundan beri 1-2 maç hariç bütün maçlarımızı 90 dakika izledim. ondan öncesinde sadece tv özetleriyle yetinmek durumunda kaldığım için oyuna dair yorum yapmam çok doğru olmaz.

o yıldan beri kaç sezonu baştan sonra iyi oynayarak geçirdik diye düşünsek akla sadece 11-12 sezonu geliyor. ki aslında o sezonun sonunda da teklemeye başlamıştık. başlarında da ayarı tutturmamız 7-8 hafta sürmüştü.

yani işin aslı biz çok uzun sürelerdir dominant bir görüntü sergilemiyoruz. 2002 şampiyonluğunu hatırlıyorum da o zaman bile deplasmanlar sıkıntılı geçiyordu. 2008'de ite kaka gittiğimiz çok maç vardı. belki 2006'yı ayrı bir noktaya koyabiliriz. oldukça skorer bir takımdı o takım.

Basak sıçıp sıvamasaydı gorurdun kimin sampiyon olacağını.
Bütün argümanın bu mu cidden? Üzülmüşsün anlaşılan başağın şampiyon olamamasına. Kazansaydılar da olsalardı tutan mı vardı? Bu takım 19 maç üst üste yenilmedi son haftalarda geçen sene. Gidin başka argümanlarla gelin ya sıktınız valla

Fikstür avantajı nedeniyle maçlar kazanınca takımdaki eksiklikler göze batmiyordu.Şampiyonluk için önümüzdeki zor maçlar öncesi en azından çeşitli önlemler almaya yarayabilir bu yenilgi. Sorunları tekrar tekrar yine yeni yeniden sıralayacak olursak:

1.Fiziksel olarak takım boyu çok kısaldı,her duran topa rakip vurdu goller de duran top ve dönüşünde geldi.Donk ön libero bölgesinde kullanırsa bu duruma çözüm olabilir.
2.Santrafor bölgesinde Falcao ya da Andone olmazsa olmaz.Adem iyi niyetle oynuyor ancak çok hareketsiz ve sprinter değil.İç saha oyuncusu olur ama deplasmanda tehdit oluşturamiyor.Ayrica maçin büyük bölümünü santraforsuz oynadık,bu şekilde de sistem hiç işlemiyor.Falcao'yu bir şekilde sürekli oynamaktan ya da Andone'yi sahalara döndürmekten başka çare yok.

3.Feguli'nin yedeği yok.Hem Jimy hem de Sekidika oyun bilgisi ve koordinasyonu olmayan oyuncular.Mariano'yu bile bozdular.Bir tane bek hücumu yapamadık.Halbuki Saracci ve Mariano çok iyiydi.
4.Sağ ayaklı sol bek olmuyor.Fenerde Dirar neyse bizde de Linnes, Şener o.Çözüm olarak ya Saracci dönecek ya da Onyekuru döndüğü için Ömer sol beke yerleşecek.

Ezcümle içerdeki kolay maçlarda farklı bir 11 denense bile zor maçlarda ve deplasmanlarda bizim İlk 11 şu şekilde olursa iddialı oluruz.
Muslera
Mariano (Linnes)Ahmet Marcao Saracci (Ömer)
Feguli Donk Lemina Onyekuru
Emre Akbaba(Belhanda, Taylan,Seri)
Falcao (Andone)

az önce abartılımı yazdım diye düşündüm ama iyice emin oldum fener alanya macında başlıkta bolca fenerli olacak eminim.

bugünkü kötü performansın bahanesi değil ama saracchi'nin yokluğunun da takıma ciddi anlamda negatif yansıdığını söylemek lazım. sahayı açmamıza büyük katkısı vardı.

kayseri maçında olduğu gibi bu maçta da soldan oyunu açamadık hiç. ki bu maç önde solden içeriye kayan onyekuru oynadı. arkasında linnes ve şener de içeriye kayınca sol kanat iptal oldu. sadece onyekuru'nun birebir becerisinden bir kaç tehlike yaratabildik.

Geri
Üst Alt