İşte onu diyorum ben de. 6-0 yenildiğimiz maçta bile eleştirilmeyip tam destek alabiliyor. Başka bir hoca alsa yaka paça kovulurdu. Taraftar bu saydığın hocalara hiçbir zaman destek vermedi. Mancini'nin ilk maçlarını hatırlarsan hep tribünlerde Terim diye bağırıldı. Yenildiği maçlarda istifaya davet edildi. Mancini bence o kadar eleştiriyi haketmiyordu. Sonuçta adam sezon ortasında, kulüp kaos içindeyken geldi. Takımı kendisi kurmadı. Yabancısı sınırı vardı. Ona rağmen 3 kulvarda götürdü takımı, fener Avrupa ve kupa maçlarından elendiği için tek kulvar rahat götürdü. Ki o sezon fener tarihinin en iyi futbolunu oynamıştı. Maalesef şanssız bir döneme denk geldi.
Bence hiçbir hocaya bu kadar fazla kredi verilmemeli. Hep onu denetleyecek bir sportif direktör olmalı. Yardımcıları "yancı" olacak şekilde değil de cidden "yardımcı" olacak şekilde seçilmeli. Guardiola, Klopp bile yardımcılarından taktik alıyor. Fatih hocanın ben bu zamana kadar başkasından taktik aldığını görmedim. Sanki çok büyük bir taktisyenmiş gibi bir de.
Riekerink, Prandelli vs. elbet bu hocalar kötüydü ama şampiyon yapacak kadroları da yoktu. Fatih hoca 2 senede 30 transfer yaptı, rotasyon yapacağız diye yedek kulübesine çöp oyuncular aldı. Parayı bence çok kötü kullandı. Bu sene şampiyon olamazsak büyük sıkıntı yaşayacağız önümüzdeki sene için. Umarım bunun farkındadır ama o hala manevi evlatlarını oynatmaya devam ederse ilk 3 bile zor görünüyor. Görünen köy kılavuz istemez.