⚽ ZTK 19/20 Son 16 M:1 | Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 15 Ocak | ATV

Keşke Donk veya Ahmet yerine Emin'i izleyebilsek zaten Saracchi ve Sekidika'nın lisansları çıkarılmadı Onyekuru yok bari ufak bir değişiklik olsun takımda

Stoper, Sekidika, Saracchi ve Onyekuru yok yine ayni oyunculari izleyecegiz...

Birçok alanda transfer yapıldı.

Onyekuru geldi (hasta) Saracchi alındı,Sekidika alındı sadece bi stoper alamadık. Hocaya bu anlamda yüklenmek saçmalık

Yenilerin lisansı hocalık problem değil. 15-20 gündür Mariano ve Nagatomoyu gönderemeyen bi yönetim var ve nedendir anlamadığım Luyindamanın lisansı askıya alınmadı

Birde moderatör olucaksın. Aklı sıra hocaya sallıyor adamlar transfer edilmiş Marinano ve Nagatomoyu gönderemeyen yönetim yüzünden hocanın ne suçu var ?

Moderatör değil Süper Moderatör. İşinize geldiği gibi başarı Terim'in başarısızlık yönetimin. Dua edelim de 2-3 atak organizasyonu görelim şu deplasmanda.

Moderatör değil Süper Moderatör. İşinize geldiği gibi başarı Terim'in başarısızlık yönetimin. Dua edelim de 2-3 atak organizasyonu görelim şu deplasmanda.

Arkadaşım anlamaktan yana sorunların mı var ?

Terimlik bi olay yok diyorum hani isimler gelmiş transfer edilmiş zorunlu olarak oynatılamıyor hani ben bunun içinde Fatih Terimi görmeye çalışıyorum ama yok olmuyor

Terimlik bi olay yok diyorum hani isimler gelmiş transfer edilmiş zorunlu olarak oynatılamıyor hani ben bunun içinde Fatih Terimi görmeye çalışıyorum ama yok olmuyor

Stoper yok. Ayın 15'i takım hazır değil, ZORLU'dan kastı lisans işleri olabilir.

Ben bunları oynatacağım, bunların lisansını iptal edin diye bir talimat verebilir. Zira Linnes'de yaptı bunu?

Geri
Üst Alt