⚽ ZTK 19/20 Son 16 M:1 | Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 15 Ocak | ATV

Ben bunları oynatacağım, bunların lisansını iptal edin diye bir talimat verebilir. Zira Linnes'de yaptı bunu?

O transfer dönemlerinin sonunda oluyor yalnız. Transfer sezonu açıkken lisans iptali yapamazsın,Linnestede aynı şekilde sezon kapandıktan sonra oldu

Keşke biraz bilgin olup alıntı yapsaydın

O transfer dönemlerinin sonunda oluyor yalnız. Transfer sezonu açıkken lisans iptali yapamazsın,Linnestede aynı şekilde sezon kapandıktan sonra oldu

Keşke biraz bilgin olup alıntı yapsaydın
Yaparsın. Keşke senin bilgin olsaydı da körü körüne savunmasaydın. Evet gönderilmemeleri yönetimin hatası ama bu şekilde talimat verilmemesi hocanın.

Soruyu tam okumadin. Mariano da yaziyor orada

Sen bi takımda hocasın geçen sene iyi kötü 2 kupa aldığın sağ bek rotasyonunda dediler ki burdan 1 kişinin lisansını iptal edicez. O başarıları elde ettiğin ve son haftalarda hep sağ bek oynayan birini mi alıp yola çıkardın yoksa sağ bekte şans vermeyip çoğu zaman sol bekte oynattığın sağ bek orjinli adama mı ?

Hiç kimse kandırmasın kendini Mariano patladı evet ama %80 herkes Marianoyu seçerdi. Linnesi çok abartıyorsunuz,sağ bekte bile şimdiye kadar hafızalarda kalıcı 5 maçı yoktur ki 4. yılı falan olmasına rağmen

Sen bi takımda hocasın geçen sene iyi kötü 2 kupa aldığın sağ bek rotasyonunda dediler ki burdan 1 kişinin lisansını iptal edicez. O başarıları elde ettiğin ve son haftalarda hep sağ bek oynayan birini mi alıp yola çıkardın yoksa sağ bekte şans vermeyip çoğu zaman sol bekte oynattığın sağ bek orjinli adama mı ?

Hiç kimse kandırmasın kendini Mariano patladı evet ama %80 herkes Marianoyu seçerdi. Linnesi çok abartıyorsunuz,sağ bekte bile şimdiye kadar hafızalarda kalıcı 5 maçı yoktur ki 4. yılı falan olmasına rağmen
Gecen sene bile Linnes Marianodan daha verimli oynadi. Diger taraftada Nagatomodan daha verimli oynadi.
gecen sezon derbilerde felan baya iyidi

Yaparsın. Keşke senin bilgin olsaydı da körü körüne savunmasaydın. Evet gönderilmemeleri yönetimin hatası ama bu şekilde talimat verilmemesi hocanın.

Hocam sen şaka mısın ?

Talimat diyor hala,talimat vermiş olsa bile bu oyuncular gitmeden veya gitmese bile transfer sezonu kapanmadan lisans iptali YAPAMAZ. Dolayısıyla yeni oyunculara yer AÇAMIYOSUN.

Gecen sene bile Linnes Marianodan daha verimli oynadi. Diger taraftada Nagatomodan daha verimli oynadi.
gecen sezon derbilerde felan baya iyidi

Derbilerde mi baya iyiydi ? 1 tane fener maçında gol attı kendini kandırma. Arenada yediğimiz 2.gol kendi bölgesinden geldi mesela.

Linnesin Galatasaray CV'si parlak değil ki. Bana öyle yuvarlak kelimelerle "derbilerde falan" diyerek boşa savunuyosun. Bak ben dedim 4 veya 5.sezonu bana iyi oynadığı 5 maç söyle sağ bekte ?

Öyle bir ÜLSUP

Sen mahalle maçı falan izle ne biliyim biraz daha profesyonel takılırım diyosan iddiaa rakip bul halı saha ligi yapıyor orda böyle istediğin oyuncuyu yazıp çıkarabiliyosun onlara bak
teşekkür ederim harflerin yerlerini düzelttiğin için.
Transfer sezonunun açık olduğu zamanlarda; lisans işlemleri yapılabilir. istediğin zaman değil. Sen git kahvede filan bu bilgilerini aktar.

Derbilerde mi baya iyiydi ? 1 tane fener maçında gol attı kendini kandırma. Arenada yediğimiz 2.gol kendi bölgesinden geldi mesela.

Linnesin Galatasaray CV'si parlak değil ki. Bana öyle yuvarlak kelimelerle "derbilerde falan" diyerek boşa savunuyosun. Bak ben dedim 4 veya 5.sezonu bana iyi oynadığı 5 maç söyle sağ bekte ?
yedigimiz 2. gol tamamiyle belhandanin sacmaligindan geldi. mariano 2. sezon ÖLMÜSTÜ bunu her normal hoca görüp yükselise gecen oyuncusunu yazardi. bunun tartismasini yapma bosuna

Falcao bu maç ile patlamayı yapar ve Türkiye ye sportif açıdan "Welcome" der

teşekkür ederim harflerin yerlerini düzelttiğin için.
Transfer sezonunun açık olduğu zamanlarda; lisans işlemleri yapılabilir. istediğin zaman değil. Sen git kahvede filan bu bilgilerini aktar.

Hıhı yaparsın evet,hatta ertesi gün ben bunu beğenmedim kanka değiştiriyorum ehehehe diyebiliyosun.

Hıhı yaparsın evet,hatta ertesi gün ben bunu beğenmedim kanka değiştiriyorum ehehehe diyebiliyosun.
Kafa ütüleme car car:
a) Kulüpler, ilk resmi müsabakalarından 24 saat öncesine kadar A Takım Listesini TFF’ye ibraz etmek zorundadır.
b) A Takım Listesi birinci transfer ve tescil dönemi içerisinde müsabakalardan 24 saat önce kulüpler tarafından yukarıdaki koşullar dâhilinde revize edilebilir.
c) A Takım Listesinin ikinci transfer ve tescil dönemine kadar geçerli olacak şekilde, birinci transfer ve tescil döneminin bitimini takip eden iki gün içerisinde TFF’ye ibraz edilmesi zorunludur.
d) İkinci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıcından itibaren kulüpler A Takım Listelerini yukarıdaki koşullar dâhilinde resmi müsabakalardan 24 saat öncesine kadar revize edebilirler.
Revize: yeniden ele alma, gözden geçirme işi.
Kaynak: https://www.tff.org.tr/Resources/TF.../2019-2020-ilan-edilmesi-gereken-hususlar.pdf

yedigimiz 2. gol tamamiyle belhandanin sacmaligindan geldi. mariano 2. sezon ÖLMÜSTÜ bunu her normal hoca görüp yükselise gecen oyuncusunu yazardi. bunun tartismasini yapma bosuna

Sorumu tam oku Musap ;)

Bana Linnesin 4 sezonda sağ bekte akılda kalır 5 maçını söyle ?

Mariano ölüydü ben geçen sezon devre arası gitmesini savundum hatta,ama son haftalarda ritmini artırdı şampiyonluk potasındayken. Doğal olarak varlık gösteremeyen Linnes yerine daha tercih edilebilir oldu bunda şaşırılacak bişey yok

Geri
Üst Alt