Arif Ulu
Baba Gündüz
Linnes sana hız getirecek eyvallah amaBak sen 1-2 ay sonra Linnes başlığına nasıl sallıyor olacaklar orda.
- top sürme tekniği /Adam geçme
- pas ve orta açma
- mental kabiliyeti / kreatiflik
- Gol / Assist tehditi
...?
Linnes sana hız getirecek eyvallah amaBak sen 1-2 ay sonra Linnes başlığına nasıl sallıyor olacaklar orda.
Linnes sana hız getirecek eyvallah ama
- pas ve orta açma
- Gol / Assist tehditi
...?
Artık bir yarım sezon + Şener ile idare edeceğiz. Hayırlısı+ Defansif yönüde çok kuvvetli bir isim değil
Hatırlamıyorum benim için Rize takımı başkanı stadı komple sakat sikeci pislikler küme dusselerde kurtulsakBaşka sakatlığımız olmuş muydu burada?
Artık bir yarım sezon + Şener ile idare edeceğiz. Hayırlısı![]()
Are You Big Efsane ?!Joined
Nov 26, 2008
Messages68,195
Points573
![]()
Linnes sana hız getirecek eyvallah ama
- pas ve orta açma
- Gol / Assist tehditi
...?
Yuto da berbat zatenNagatomo hangisini yapıyordu ben yarım sezon boyunca hiç birini göremedimde. Ne bir adam geçebildi nede doğru düzgün orta yapabildi. Bi trabzonda attığı beraberlik golünü hatırlıyorum fayda olarak
Topu her aldığında, teke tekte, boşta veya herhangi bir durumda, önce durup geri, sonra geri dönüp, sonra arkasındaki adama pas atan Naga’yı izlemektense, oyun görüşü kısıtlı, defansı zayıf Linnes’i izlemeyi tercih ederim, varsın arada bir gitmeye çalışırken kaptırsın.
Gına geldi adamın durup sonra biriey yapıyormuş gibi geriye pas atmasından, bari yan pas yap be adam
Kayseri diyorlardı.Emre Tasdemir mac kadrosuna alinmamis.
Topu her aldığında, teke tekte, boşta veya herhangi bir durumda, önce durup geri, sonra geri dönüp, sonra arkasındaki adama pas atan Naga’yı izlemektense, oyun görüşü kısıtlı, defansı zayıf Linnes’i izlemeyi tercih ederim, varsın arada bir gitmeye çalışırken kaptırsın.
Gına geldi adamın durup sonra biriey yapıyormuş gibi geriye pas atmasından, bari yan pas yap be adam