⚽ ZTK 19/20 Son 16 M:1 | Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 15 Ocak | ATV

Linnes anca dandik kupa maçlarında veya evimizde kolay Anadolu takımlarına karşı oynatılabilecek seviyede bir kardeşimiz.

Linnes sana hız getirecek eyvallah ama

- top sürme tekniği /Adam geçme
- pas ve orta açma
- mental kabiliyeti / kreatiflik
- Gol / Assist tehditi

...?

Nagatomo hangisini yapıyordu ben yarım sezon boyunca hiç birini göremedimde. Ne bir adam geçebildi nede doğru düzgün orta yapabildi. Bi trabzonda attığı beraberlik golünü hatırlıyorum fayda olarak

Nagatomo hangisini yapıyordu ben yarım sezon boyunca hiç birini göremedimde. Ne bir adam geçebildi nede doğru düzgün orta yapabildi. Bi trabzonda attığı beraberlik golünü hatırlıyorum fayda olarak
Yuto da berbat zaten
Şu anda Sarrachi hariç, kadro da bize yakışan bir BEK oyuncuyu YOK!

Alış:

Saracchi
AS Sağ Bek Transfer
Şener
Yedek Sol bek Transfer

Satış:

Mariano
Nagatomo
Emre T.

Topu her aldığında, teke tekte, boşta veya herhangi bir durumda, önce durup geri, sonra geri dönüp, sonra arkasındaki adama pas atan Naga’yı izlemektense, oyun görüşü kısıtlı, defansı zayıf Linnes’i izlemeyi tercih ederim, varsın arada bir gitmeye çalışırken kaptırsın.

Gına geldi adamın durup sonra biriey yapıyormuş gibi geriye pas atmasından, bari yan pas yap be adam

Topu her aldığında, teke tekte, boşta veya herhangi bir durumda, önce durup geri, sonra geri dönüp, sonra arkasındaki adama pas atan Naga’yı izlemektense, oyun görüşü kısıtlı, defansı zayıf Linnes’i izlemeyi tercih ederim, varsın arada bir gitmeye çalışırken kaptırsın.

Gına geldi adamın durup sonra biriey yapıyormuş gibi geriye pas atmasından, bari yan pas yap be adam
(y)

Emre Tasdemir mac kadrosuna alinmamis.

İmza, işte benimde anlatmak istediğim buydu. Marianoda aynı şekilde. Varsın şener oynasın.

Koskoca GALATASARAY'in kaptanlık görevi yerlere düşmüş resmen.
Önüne gelene rastgele veriyorlar
Yazık ki ne yazık...

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Haydi bismillah..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt