Fatih Terim istedi stoper bu açık ve net
Transfer görüşmelerini kim yapıyorsa git ona söyle. Hoca gidip antremandan sonra İtalyada Murillonun peşinde koşmuyordur
O değilde bu akşam nasıl bir oyun bekliyorsun üstad?
Fatih Terim istedi stoper bu açık ve net
Transfer görüşmelerini kim yapıyorsa git ona söyle. Hoca gidip antremandan sonra İtalyada Murillonun peşinde koşmuyordur
Ben bunları oynatacağım, bunların lisansını iptal edin diye bir talimat verebilir. Zira Linnes'de yaptı bunu?
Soruyu tam okumadin. Mariano da yaziyor oradaAlabileceğin sol bek var mıydı mesela yazın ? Elde para yok yönetimimiz nasıl olsa satarız diye 13 milyon bağladığı Diagneyi satamamış. Ne yapabilirdik
O değilde bu akşam nasıl bir oyun bekliyorsun üstad?
Yaparsın. Keşke senin bilgin olsaydı da körü körüne savunmasaydın. Evet gönderilmemeleri yönetimin hatası ama bu şekilde talimat verilmemesi hocanın.O transfer dönemlerinin sonunda oluyor yalnız. Transfer sezonu açıkken lisans iptali yapamazsın,Linnestede aynı şekilde sezon kapandıktan sonra oldu
Keşke biraz bilgin olup alıntı yapsaydın
Yan pas-geri pas,ani top kaybı(faslı barış özbeğin oynaması durumunda daha fazla),kontra atak. Oldu mu ?
Fitil gibi olur mu taktik entegresi?Aynı fikirdeyiz, yönetime iletelim bu durumu da yani taktik entegre etsin oyunculara.
Soruyu tam okumadin. Mariano da yaziyor orada
Gecen sene bile Linnes Marianodan daha verimli oynadi. Diger taraftada Nagatomodan daha verimli oynadi.Sen bi takımda hocasın geçen sene iyi kötü 2 kupa aldığın sağ bek rotasyonunda dediler ki burdan 1 kişinin lisansını iptal edicez. O başarıları elde ettiğin ve son haftalarda hep sağ bek oynayan birini mi alıp yola çıkardın yoksa sağ bekte şans vermeyip çoğu zaman sol bekte oynattığın sağ bek orjinli adama mı ?
Hiç kimse kandırmasın kendini Mariano patladı evet ama %80 herkes Marianoyu seçerdi. Linnesi çok abartıyorsunuz,sağ bekte bile şimdiye kadar hafızalarda kalıcı 5 maçı yoktur ki 4. yılı falan olmasına rağmen
Yaparsın. Keşke senin bilgin olsaydı da körü körüne savunmasaydın. Evet gönderilmemeleri yönetimin hatası ama bu şekilde talimat verilmemesi hocanın.
YAPARSIN! nasıl bir ülsup bu yahu.Hocam sen şaka mısın ?
Talimat diyor hala,talimat vermiş olsa bile bu oyuncular gitmeden veya gitmese bile transfer sezonu kapanmadan lisans iptali YAPAMAZ. Dolayısıyla yeni oyunculara yer AÇAMIYOSUN.
Gecen sene bile Linnes Marianodan daha verimli oynadi. Diger taraftada Nagatomodan daha verimli oynadi.
gecen sezon derbilerde felan baya iyidi
YAPARSIN! nasıl bir ülsup bu yahu.
teşekkür ederim harflerin yerlerini düzelttiğin için.Öyle bir ÜLSUP
Sen mahalle maçı falan izle ne biliyim biraz daha profesyonel takılırım diyosan iddiaa rakip bul halı saha ligi yapıyor orda böyle istediğin oyuncuyu yazıp çıkarabiliyosun onlara bak
yedigimiz 2. gol tamamiyle belhandanin sacmaligindan geldi. mariano 2. sezon ÖLMÜSTÜ bunu her normal hoca görüp yükselise gecen oyuncusunu yazardi. bunun tartismasini yapma bosunaDerbilerde mi baya iyiydi ? 1 tane fener maçında gol attı kendini kandırma. Arenada yediğimiz 2.gol kendi bölgesinden geldi mesela.
Linnesin Galatasaray CV'si parlak değil ki. Bana öyle yuvarlak kelimelerle "derbilerde falan" diyerek boşa savunuyosun. Bak ben dedim 4 veya 5.sezonu bana iyi oynadığı 5 maç söyle sağ bekte ?
teşekkür ederim harflerin yerlerini düzelttiğin için.
Transfer sezonunun açık olduğu zamanlarda; lisans işlemleri yapılabilir. istediğin zaman değil. Sen git kahvede filan bu bilgilerini aktar.
Kafa ütüleme car car:Hıhı yaparsın evet,hatta ertesi gün ben bunu beğenmedim kanka değiştiriyorum ehehehe diyebiliyosun.
yedigimiz 2. gol tamamiyle belhandanin sacmaligindan geldi. mariano 2. sezon ÖLMÜSTÜ bunu her normal hoca görüp yükselise gecen oyuncusunu yazardi. bunun tartismasini yapma bosuna