feghouli ve ömere kulübe görünür onye de dönerse

bir de bu takımda belhanda malesef oynar arkadaşlar

bu ortasaha rotasyonunda başka ihtimal yok

lemina seri belhanda oynar

Şu an maç tam “saçma sapan bi gol yiyip, kaos futboluna dönüp, s.çarak elenemek” kıvamına geldi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
2012'deki Sivas maçı aklıma geldi. Yedeklerle çıkmıştık. Golü yiyince 3 as girmişti tek kale oynamıştık ama golü atamamıştık. Tam öyle bir maç olacak bence de.

Yani anlam veremiyorum bu sene. Culiolu pino lu yektali serdar ozkanli 2011 in leş kadrosu yemin ederim daha fazla şut çekip pozisyona giriyordu. Harbiden anlam veremiyorum. Bu takıma pas oyunu boku yedirecem diye hücum anlamında hiç bi taktik çalıştırmamis hoca maşallah harbiden. Adam gibi şut göremiyoruz. Defans arkasına top atma yok cizgiye inme yok ne var Allah aşkına yaa. Duran top yok korner den gol yok. Vallahi gayet iyiydik kotuleyenlere bakmayın diyen pollyannalar nerenizle izliyorsunuz maçları.

Adem tam ligin kaşarı denilen adam sevmesemde faydalı adam
Fakat bize forvet lazım falcao yokken adem.forvet bölgesinde anca pas dağıtıyor

Taylan,adem ve jesse önde çok iyi baskı yaptı.
Feg,falcao ve emre ile çok durağan oluyoruz ileride.Takım savunmasınıda çok etkiliyor.

Belhanda kadro dışı, Onyekuru solda, Sekidika sağda, Akbaba ortada ve ileride Falcao olursa neler neler olur, heyecanlandım.

Antrenmanlarda takıma pozisyon alma, sahaya yayılım konusunda hiçbir şey aktarılmıyor herhalde.

Topu kaybedince hemen baskı kurup topu almak güzeldi.
İleri uçta kalite eksikliği çok bariz buna rağmen 11 kişi kapanan bi takıma karşı yeterli pozisyon bulduk

Kenya maçında 11de biraz değişim olabilir çünkü Kenya komple geride bekleyip otobüsü çekecek hataya zorlamaliyiz mubarekleri

Jesse’nin performansi belki feghouli’nin toparlanmisini saglar

Geri
Üst Alt