Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.341
- 668
- 1.398
Burasi kus dolmus haberiniz yok.. Uynanin uyanin...herkes birbirine kuş diyor neler oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burasi kus dolmus haberiniz yok.. Uynanin uyanin...herkes birbirine kuş diyor neler oluyor
rize fenere lig macinda yenilirken güle oynaya yenildi. burada tac atisina bile itiraz etti haysiyetsizlerİlk maçta verilmeyen 100 de 100 lük penaltımıza bu kadar ahlar çeken yoktu hayırdır?
16m tl çok az oldu 30 40m tl yapsalar iyiydiAglayin kuşlar. Nihat abiniz size kiyak gecmis 16 m tl ona yorum yapin
Son 8
Galatasaray
Fenerbahçe
Trabzonspor
Sivasspor
Antalyaspor
Alanyaspor
Erzurumspor
Kırklarelispor
Neden haber vermedin, bizde zaplardık orayaTemponun hiç düşmediği, aksiyonu bol, soluk soluğa bir maç daha izledik, teşekkürler..
ACIKLAMA YAP LAN KARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL. Bicen adamlarina sari bile vermedi bize catir catir cikardi
Rize'nin yedek ağırlıklı kadrosuna bile kendi evimizde ecel terleri döküyoruz.
Reziliz rezil.
Birileri temmuz diye ağlar şimdi.
Fenerbahçe
Trabzonspor
Sivasspor
Antalyaspor
Alanyaspor
Erzurumspor
Kırklarelispor
Daha önce marcao'ya dikkat etmemiştim, bence bir şey yok temiz gol. Bunlara itme,kakma vs denecekse kornerlerde falan defans oyuncularının haza istanbul beyefendisi gibi dikilmesi gerekir.
Orada okan yere düştü ya. Faul yok diyenler pozisyon tekrarinda sadece okan'a odaklanmışlar. Resmin tamamini görme kabiliyetleri olsa marcao'ya çok net faul yapıldığını görecek aslında. Buna faul çalmayacak hakem art niyetlidir zaten. Pozisyon cok net faul.Faul Okan’a değil, Marcao’ya.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
boş yapma. çocukça imalarda bulunma. önce bak kaç yıllık üyeyim ondan sonra bu imaları yap. fener, bjk ya da bize olup olmaması farketmez. ben fanatikçe pozisyonlara bakmam. faulse fauldur, değilse değildir. bana göre de faul değil. hafiften elini koyma ile faul olmaz. aynı pozisyonda bize faul çalınsa sabaha kadar söverdik burdaVedat a yapılmış olsaydı faul var derdiniz ama ?