foul yok ama gol verilmemesi dogru karar verilmemis penaltimiz var gecen hafta unuttuk sanmayin allahin cezalari.
oyle boyle yine son dk gol yedik yiyecektik yav kanser ediyo bu defans insani

ACIKLAMA YAP LAN KARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL. Bicen adamlarina sari bile vermedi bize catir catir cikardi

Burda o şerefsiz çocuğunun takımına beş altı tane atarak tepki vermek çok güzel olurdu.ama işte başımızdaki beceriksizler yokmu.Yatacak yerleri yok,

O şerefsiz mutludur.az kaldı turu atlayacaklardı.

Emekli ol artik hoca dedigimizde her turlu kus muamelesine bizi layik gorenlere bak sen hele. Bugun bariz faulu yokmus gibi yorumladiklarinda kendilerine kus denilince gotlerinde dinamit patlamis gibi avaz avaz bagiriyorlar.

Hatta 2 faul var önce Marcao yu itiyor daha sonra Kalecinin top ellerindeyken onu bozuyor, yalniz Fatih hocamız goll geliyorum diyor ve buna hiçbir önlem almiyor bunu belki 1500 kez yasadim, yardimcilar desen süs agaci,ulan Guardiola bile maç esnasinda 50 kez yardimcilariyla tartisirken görüyoruz bunlar ödlek..

Rize'nin yedek ağırlıklı kadrosuna bile kendi evimizde ecel terleri döküyoruz.

Reziliz rezil.
Birileri temmuz diye ağlar şimdi.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Korku başladımı renkdaş.Heleki burdan 1 de şampiyonluğu kazanırsak,değil bu yılın eylül ayına artık 2021 in eylülünde gelirsin foruma artık. :asd:

Daha önce marcao'ya dikkat etmemiştim, bence bir şey yok temiz gol. Bunlara itme,kakma vs denecekse kornerlerde falan defans oyuncularının haza istanbul beyefendisi gibi dikilmesi gerekir.

Faul Okan’a değil, Marcao’ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orada okan yere düştü ya. Faul yok diyenler pozisyon tekrarinda sadece okan'a odaklanmışlar. Resmin tamamini görme kabiliyetleri olsa marcao'ya çok net faul yapıldığını görecek aslında. Buna faul çalmayacak hakem art niyetlidir zaten. Pozisyon cok net faul.

Bu hafta sonu büyük ihtimalle lige havlu atarız. En azından kupada devam etmemiz iyi oldu. Gerçi bu saçma sapan futbolla kırklareline bile elenebiliriz.

Vedat a yapılmış olsaydı faul var derdiniz ama ?
boş yapma. çocukça imalarda bulunma. önce bak kaç yıllık üyeyim ondan sonra bu imaları yap. fener, bjk ya da bize olup olmaması farketmez. ben fanatikçe pozisyonlara bakmam. faulse fauldur, değilse değildir. bana göre de faul değil. hafiften elini koyma ile faul olmaz. aynı pozisyonda bize faul çalınsa sabaha kadar söverdik burda

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt