Ts hiç kasmadan yendi yalnız adamları ilk yarı kendilerini yormayıp uyuttular ikinci yarı az vites arttırınca 2 gol attı adamlar 2-0dan sonra haftasonu antep maçını mı düşündüler artık topu saldılar fenere geriye çekilince fener de attı.

Haa bak yazmayı unuttum, çok güzel noktayı yakalamışsın

Trabzonun birkaç maçta gözlediğim taktiği aynen bu
Her maçını izlemediğimden kondüsyonu düşük rakiplere mi yapıyorlar her maç mı bilemiyorum

İlk yarı sakin başlıyorlar, kendilerini yormuyorlar, hatta izlerken uyuz futboldan sıkılıyorsunuz
İkinci yarı hızlı başlıyorlar, golü bulana kadar, bulunca yine rölantiye alıyorlar ama bu sefer de kontra kovalıyorlar
Bu sayede maç boyunca diri kalıyorlar, son bölümlerde defansta beklerken kapıp çok hızlı çıkmaya çalışıyorlar

Bunlara hızlı başlayıp koşmaya öecbur bırakacan
Olmuyorsa sen de kendini yormayacan
Bu sefer 2. yarı hızlı başlamak istediklerinde sen daha hızlı ve baskılı başlayacan
Bence

Ndiayenin durumu nedir ben sakatlanmasini gormedim
O sakatlanmasa daha iyi.
Durumu ciddi değildi sanki

Geçen sene onu bir kestik şampiyon olduk.
Kafası kesik tavuk gibi sağa sola boş boş koşuyor.

Yerine giren Gulherme bile çok etkili oldu tüm paslara yön verdi

Zajc ve Ferdi’yi ne zaman kullansa fener daha iyi oynamaya başlayıp pozisyona giriyor ama herif ısrarla Tolga Ciğerci’yi falan oynattı.

Aykut gelsin bundan iyi oynatır hatta bu turu bile geçer.
aykutu getirmeleri iyi olur zira son maca 4 puan önde girse sampiyonluk verecek hoca tipidir kendisi. sampiyon yapacak kapasitesi yok ama rezil de olmaz. gerci aykutun zamaninda sivas ve basaksehir ortada yoktu. trabzonu da hükmen galibiyetlerle gecip bunalima sokuyorlardi.

aykutu getirmeleri iyi olur zira son maca 4 puan önde girse sampiyonluk verecek hoca tipidir kendisi. sampiyon yapacak kapasitesi yok ama rezil de olmaz. gerci aykutun zamaninda sivas ve basaksehir ortada yoktu. trabzonu da hükmen galibiyetlerle gecip bunalima sokuyorlardi.

Bu kadar düz kazma oyuncuyu anca Aykut oynatır.

Bu kadar düz kazma oyuncuyu anca Aykut oynatır.
Gecen sene düsmemeye oynayan Fener 1 galibiyetten dolayi UEFA'yi kacirdi ve 6.oldu ama bu sene sampiyonluga oynayan ve iddaa oranlarinda bir ara favori gösterilen, hatta Ridvan, Ersun, Emre vs. her hafta kesin konusurken 7.sirada olmalari ilginc.

Ya ben su Mehmet Ekiciye kil oluyorum. Adam kendini Ronaldo filan zannediyor. Her ayagina gelen topa sut cekiyor.

Geri
Üst Alt