Ahmet Ağaoğlu: Bu yönetim Yaşar Kemal Uğurlu'ya hiç yakışmadı.

noldu yine 90+ları izlemedim yine boş boş vıyaklıyo sanırım

Cok iyi skor, karikoyde cok gergin mac olacak.

Ts iyi falan değil kaleci ve sörlot'la gidiyorlar bir maç versinler gerisi gelir, Arena'da çıkma ihtimalleri yok zaten.

Trabzon'u yenme şansımız gözümde çok daha arttı. Orta saha kontrolünü vermezsek defansa fazla katkısı olmayan iki kızlı kanatla çok zorlanırlar. Bizim yok ettiğimiz Fenerbahçe karşısında evlerinde zorlandıkları anlar oldu.

ben de fenerin eleyeceğini düşünüyorum . ligde tepiği yediler. avrupa biletleri bu kupadan geçiyor . eldeki tek dalı da bırakmazlar herhalde.
1-0 turu getiyor çok da zor değil yani.

fener bu kadrosuyla herhangi bir takımdan gol yememesi icin rakip 7-8 kişi kalmalı yani hakem palabıyık fırat filan olmalı

rakipler 2 pasta ceza sahalarına giriyor

fener de turu kimin gececegi de umrumda degil
Sadece fenerin gol atmasi iyi oldu, 2. macta bol sertlik olabilir

Ama zaten hersey ayarlanmis
rovans maci 21-22-23 nisandaymis

Yani bizim mactan sonraki haftaici
Bizim mactan sonra da zor maci kalmiyor trabzonun
Yani o mac sampiyonluk maci olacak
Ve trabzonun bizim maca yorgun ve cezali cikmamasi icin tee 1,5-2 ay sonra rovans oynatiyorlar

Ama insallah bunlarin hepsini aşıp şampiyon olacağız

Ts hiç kasmadan yendi yalnız adamları ilk yarı kendilerini yormayıp uyuttular ikinci yarı az vites arttırınca 2 gol attı adamlar 2-0dan sonra haftasonu antep maçını mı düşündüler artık topu saldılar fenere geriye çekilince fener de attı.

Ts hiç kasmadan yendi yalnız adamları ilk yarı kendilerini yormayıp uyuttular ikinci yarı az vites arttırınca 2 gol attı adamlar 2-0dan sonra haftasonu antep maçını mı düşündüler artık topu saldılar fenere geriye çekilince fener de attı.

son 20-30 dk paniklediler

defanslari ii degil

Gustavo tek ayakta kalan adamdı ayrıca çok iyi adam kesinlikle stoperde bile takımın en iyisiydi onun sayesine turu geçme umutları var

Ha trabzonla ilgili de konuşuluyor

Çok defolu bir takım, doğru analiz edip iyi hazırlanılırsa her takım yenebilir

Atak yaparken kaptırırlarsa defansla ortasaha-forvet arası neredeyse 40 mt açılıyor

Ayrıca önde olduklarında 11 kişi defans yapıyorlar ama yine de bol pozisyon veriyorlar
Son 2-3 maç rakipler hakkaten çok kabızdı

Örnek sivas, bjk, rize
sivas kaç tane gol kaçırdı, bjk’yi hiç saymıyorum, rize ise fark yedi ama ilk yarı 2’yi hatta 3’ü rahat bulabilirdi, 2. yarıda da çok bariz satış vardı

Sörlotu kilitle kesin kart görür zaten
Çünkü beyfendi alıştı dansik stoperlere karşı istediği gibi oynamaya
Defanstayken kanatta verkaç yeme, ortadan çok gelemiyorlar zaten genelde kaptırıyorlar
Kaptığında da hızlı çık
Ataktayken de üstüne git, ilk hattı geçtiğinde dediğim gibi arkadı bomboş oluyor genelde

FB'nin 1 gol atması çok kritik oldu. İki takımın da turu geçme ihtimali var şu anda. Kadıköy'deki maçta bolca kırmızı kart ve kavga dövüş olabilir. Bol malzemoslu bir maç bizleri bekliyor gibi. Asıl olaylar orda dönecektir.
Kirmizi cikma ihtimali SIFIR.

Ts iyi falan değil kaleci ve sörlot'la gidiyorlar bir maç versinler gerisi gelir, Arena'da çıkma ihtimalleri yok zaten.
Bizde bu zamana kadar benzeri şeylerden geldik. Bu ittir kaktir sonuca bağlıyor işte. İyi oynarken kazanmak kolay kötü oynarken ki skorları şampiyonluğu belirliyor.

Geri
Üst Alt