Can Karabacak
Ulubatlı Souness
Ahmet Ağaoğlu: Bu yönetim Yaşar Kemal Uğurlu'ya hiç yakışmadı.
noldu yine 90+ları izlemedim yine boş boş vıyaklıyo sanırım
Evet sosa'nın atılmaması rezillikti haklıAhmet Ağaoğlu: Bu yönetim Yaşar Kemal Uğurlu'ya hiç yakışmadı.
ben de fenerin eleyeceğini düşünüyorum . ligde tepiği yediler. avrupa biletleri bu kupadan geçiyor . eldeki tek dalı da bırakmazlar herhalde.
1-0 turu getiyor çok da zor değil yani.
Kaleyin agzindan topu elli metre havaya diktiMal herif zajcla ferdiyi tüm sezon oynatsaydi daha başarılı olurdu
Şu ferdiyi biz alalım
Kaleyin agzindan topu elli metre havaya dikti
No thanks
Ts hiç kasmadan yendi yalnız adamları ilk yarı kendilerini yormayıp uyuttular ikinci yarı az vites arttırınca 2 gol attı adamlar 2-0dan sonra haftasonu antep maçını mı düşündüler artık topu saldılar fenere geriye çekilince fener de attı.
Defansları hiçbi zaman iyi olmadı zaten topu verdikleri an gol yiyolar ama top onlardayken çok tehlikeli takım istedikleri zaman gol atıyo adamlarson 20-30 dk paniklediler
defanslari ii degil
Kirmizi cikma ihtimali SIFIR.FB'nin 1 gol atması çok kritik oldu. İki takımın da turu geçme ihtimali var şu anda. Kadıköy'deki maçta bolca kırmızı kart ve kavga dövüş olabilir. Bol malzemoslu bir maç bizleri bekliyor gibi. Asıl olaylar orda dönecektir.
Bizde bu zamana kadar benzeri şeylerden geldik. Bu ittir kaktir sonuca bağlıyor işte. İyi oynarken kazanmak kolay kötü oynarken ki skorları şampiyonluğu belirliyor.Ts iyi falan değil kaleci ve sörlot'la gidiyorlar bir maç versinler gerisi gelir, Arena'da çıkma ihtimalleri yok zaten.
70'den sonra bitiyorlar fizik olarak.Katılmıyorum.trabzon gazı almış halde ve şampiyonluğa çok yakınlar bence