- 1 Mayıs 2018
- 52.961
- 43.359
- 3.298
Bankoydu
2sini kombinleyip 100 basan 2500 tlyi kapti
Sikeciler ilk yari atsaydi 2/1 bankoydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bankoydu
2sini kombinleyip 100 basan 2500 tlyi kapti
Katılmıyorum.trabzon gazı almış halde ve şampiyonluğa çok yakınlar benceTrabzon cok vasat bir takim yahu, normal sartlarda bi hayli puan farki olusur aramizda sezon sonu
İki takım karma takım yapsınlar yine silkeleriz.
Turkiye Kupasi'nda demi? Super Kupa'da Bjk'yi 2 kere yendiklerini animsiyorum.Anca öyle oynadık mı yenebiliyoruz bunları.Yoksa berabere-mağlubiyet.Fb'nin derbilerde bu kadar iyi olup kupa finallerinde bu kadar kötü olması da hala anlayamadığım bir paradoks.Gs-Bjk'ye karşı 8 finalin 8'ini de kaybetmişler.
Turkiye Kupasi'nda demi? Super Kupa'da Bjk'yi 2 kere yendiklerini animsiyorum.
surat ana karakter olan kunio kun ama saçlar bu
Erce mi iyi kaleci?Okan yerine Erceyi almalıdık. Ne olursa olsun iyi kaleci ama benim kalecim Ochoa
Anca öyle oynadık mı yenebiliyoruz bunları.Yoksa berabere-mağlubiyet.Fb'nin derbilerde bu kadar iyi olup kupa finallerinde bu kadar kötü olması da hala anlayamadığım bir paradoks.Gs-Bjk'ye karşı 8 finalin 8'ini de kaybetmişler.
O zamana kadar yeni t.direktörle bi değişime gidebilirler belli olmaz sergen yalçın sonrası bjk gibi.Fener eler diyenler bu oyun ve kadroyla nasıl elermis onuda aciklasinlarda aydinlanalim
mevcut kadroyla su an pep gelse işleri zor mevcut kadrolarına su an denizli bile gol atabilir önde biraz baskı yapınca dagılıyorlar hamsiler gol atar benceO zamana kadar yeni t.direktörle bi değişime gidebilirler belli olmaz sergen yalçın sonrası bjk gibi.
ben de fenerin eleyeceğini düşünüyorum . ligde tepiği yediler. avrupa biletleri bu kupadan geçiyor . eldeki tek dalı da bırakmazlar herhalde.Fener eler diyenler bu oyun ve kadroyla nasıl elermis onuda aciklasinlarda aydinlanalim