FB'nin 1 gol atması çok kritik oldu. İki takımın da turu geçme ihtimali var şu anda. Kadıköy'deki maçta bolca kırmızı kart ve kavga dövüş olabilir. Bol malzemoslu bir maç bizleri bekliyor gibi. Asıl olaylar orda dönecektir.

Buradaki fener hayranı arkadaslar uzulmusler belli ama TS bu mallara herturlu gol atar İstanbul'da

Anca öyle oynadık mı yenebiliyoruz bunları.Yoksa berabere-mağlubiyet.Fb'nin derbilerde bu kadar iyi olup kupa finallerinde bu kadar kötü olması da hala anlayamadığım bir paradoks.Gs-Bjk'ye karşı 8 finalin 8'ini de kaybetmişler.
Turkiye Kupasi'nda demi? Super Kupa'da Bjk'yi 2 kere yendiklerini animsiyorum.

Fener eler diyenler bu oyun ve kadroyla nasıl elermis onuda aciklasinlarda aydinlanalim

Bugün gördük ki Ts defansta aşırı kötü. Fb'nin attığı golde 11 kişi ceza sahasına gömüldüler yine golü yediler. Hep diyorum TS geri çekilirse golü yer. TS kazanmak istiyorsa topu ayağında tutmalı. Bizle ve Bjk ile oynadıkları maçta da topu rakibe verince golleri yediler.

Ts'de Sörloth, Sosa, Uğurcan bir de bekleri hariç çekinecek oyuncuları yok.

Okan yerine Erceyi almalıdık. Ne olursa olsun iyi kaleci ama benim kalecim Ochoa
Erce mi iyi kaleci?
Bıraksana Renktaş.

Hamsiler bugün liderse eğer 1 sorloth 2 uğurcan sayesinde.

Uğurcan sakatlansa kaleye erce geçse ligde duman ederler kaleyi.

Vedat'in attığı golü tekrar izle kaleci hatası
Kaleci topa çıkmaya tereddüt ediyor sonra kalesine dönmeyi akıl edemiyor.
Hızlı şekilde geri gelse o topu cokt rahat çıkarırdı.

Keşke kalan lig maçlarında kaleye erce geçse

Anca öyle oynadık mı yenebiliyoruz bunları.Yoksa berabere-mağlubiyet.Fb'nin derbilerde bu kadar iyi olup kupa finallerinde bu kadar kötü olması da hala anlayamadığım bir paradoks.Gs-Bjk'ye karşı 8 finalin 8'ini de kaybetmişler.

Lig finallerinde de aynılar looser bir camialar işte onlar da kabullendiler olayı.

hamsiler ligdeki deplasmanı düşünerek kasmadılar . fener atınca 2. golü yememek için koşturdular zaten fazla sürmeden maç bitti.
sörloth çok iyi bir forvet. bizde olsa ligi delik deşik etmiştik. hızı gücü aklı pozisyon bilgisi vuruş kabiliyeti her şey var. üste bir de defansa da yardım ediyor.
guılerme de iyiydi. bunlarla maçımız hiç kolay olmayacak . hatayı affetmeyen adamları var.
fener karşılarında resmen aciz kaldı . ilk defa maçlarını izliyorum anadolu takımına göre kadroları çok kaliteli.

Geri
Üst Alt