Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 15.023
- 3.984
- 458
Hamsiler berbat oynuyor yine.Ligdede 90 dakka maçlarını izliyorum iyi değiller.Leş fener bile orta saha üstünlüğünü hemen aldı.İçerde bunları 2 3 farklı yeneriz.Çok daha iyiyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktaş başka kimleri tese formasında görmek üzüyor seni şöle 2 3 isim alsak sörlöth olur sosa olur wakayeme olur işte söyle senNdiayeyi ts formasıyla görmek üzüyor be.
Reis senle rize maclarini izleyelim ekranda 5 kisi falan oluyo oyle yakin cekim var @Osman SEDEN kaçırmaz rize maclarini kameradan dolayıATV yapacağın yayına senin bütün sahayı çekiyor adamlar zoom yapsanıza lan az. Top Ortasahada savunmanın dizilişine kayıyor gözüm yuh be.
Yorulup sakatlandilar.
Biz tempo yapsak ve TS bize pres yaparsa eger tecavuz ederiz.
ruh hastası herif beni başkasıyla karıstırıyorsun ikidirReis senle rize maclarini izleyelim ekranda 5 kisi falan oluyo oyle yakin cekim var @Osman SEDEN kaçırmaz rize maclarini kameradan dolayı
Sendinruh hastası herif beni başkasıyla karıstırıyorsun ikidirkameraya laf eden ben değildim