Gerginlik entrika, öfke ve şiddete meyilli oluşu... En iyi dizi, en çok izlenen ödüllerini çukur adlı dizi aldı sanırım. Dizinin konusu şiddet, küfür, kavga. Başkaları savaş oluşturmuyor, bu coğrafya savaşı seviyor. Hiç ağlamasınlar insanlarımız ölüyor diye. Çukurları izleyip sağlıklı olaylarları beklemeyeceksin.

Cok basit olmus kanka bu ama buyuk olcude katiliyorum dediklerine

Kupayi kazanan, Avrupaya gitmiyordu hani ?

Almanya kaldirmadimi bu maddeyi misal, bizde daha varmi ?
Kafam karisdi ...

Sezon başı hazırlık maçından farksız. Futbolcular bitse de gitsek modunda. Kupada Beşiktaş Fener maçları çok eğlenceliydi. Sürekli kavga dövüş kıyamet.

@Murat Saylak reis gördün mü hamsileri bir halt oynadiklari yok. Her büyük maç böyle. Bunlar şampiyon falan olamazlar.

Luyindama olsaydı Sörloth'u hayata küstürürdü.

Cok basit olmus kanka bu ama buyuk olcude katiliyorum dediklerine

Hepsi birbirini etkileyen etkenler. Acıyı oluşturup acıdan şikayet eden psiko-kültürü var bu coğrafyanın. İnsan ilişkilerine, politikasına, futboluna, dizilerine, mizah şekillerine vs. yansımış. Farkındalar mı bu manyaklığın bilmiyorum.

Trabzon ayranım dökülmesin fener dötüm s..... modunda. Düşmanları barıştırdık tek galibiyetle

Şörlöött

Kızıştı iş

Spiker Fenerbahçe golle başladı dedi hahahaha

Hepsi birbirini etkileyen etkenler. Acıyı oluşturup acıdan şikayet eden psiko-kültürü var bu coğrafyanın. İnsan ilişkilerine, politikasına, futboluna, dizilerine, mizah şekillerine vs. yansımış. Farkındalar mı bu manyaklığın bilmiyorum.
Ya senelerdir surekli ayni diziler cekiliyor. Mesela bir ara asker dizileri meshurdu. Askerlere laf yok ama yani bunu sirf milliyetcilik duygusunu yukselmek icin yaptiklari bariz ortada. Yani ne kadar dogru onu bilmiyorum ama insanlar bunu goruyor mu bilmiyorum.

golle basladi fenerbahce

he la ender he

Ekmeğini taştan çıkardı Sörloth

Geri
Üst Alt