⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Can yakan maçlar başlayana kadar feghouli ..saracchi nin dönmesi gerek..

Gedson un kalitesi var diyorsunuz güçlenmesi gerek..

Haftasonundaki maçta 1..0 olsun bizim olsun öyle bi maç

Alanya geri cekilmese yani gol üstünlüğü olmasa pozisyon bulamazdik bu net..Direk sayisi + gol sayisi of yenersik vs degil olay..Nasilki antepe saplayip geri cekildik onlarda baskili göründü nasilki kuslara sapladik geri cekikdik pozisyona girer oldular bu macta öyle kimse kendini kandırmasın..62 ye kadar tek sutumuz yoktu..Alanya adam adama pres yaparken bizim presden kurtarabilecek tek yetenekli akilli adamimiz yok amlesef..Faul alabilen calim atabilien topu dolastirabilen adam olmayinca apisip kaldik..Feghouli bi eksihi kapatir ins hocanin da Babel belhanda gamsizlarini oynatmamasi lazim ayroca donk instagram popisi okdukca destekle gevsemis sezonu bitirmis bunlar hep sakincali hareketler..Ezbere jadromuz her mac forma göre degil..
Alanya geri çekilmedeki adamlar tüm maç boyunca tam saha baskı yaptı.

Yine FT’nin yanlış kadro ve değişikliklerinden giden bir maç. Derbide de yanlış seçimler yaptı ama sonucu değiştirmedi.

Hala Babel 11’de kanat. Hala Akbaba oyuna giriyor skor aleyhimizeyken.

Neyse ki şu kupanın gözümde hiç değeri yok. Şampiyonluk yolunda zarardan başka bir şey değil.

Ama FT’nin abuk sabuk seçimleri şampiyonluğu riske atar.

Önümüzdeki deplasmanda da bir kaza olması durumunda facia bir durum ortaya çıkacak 6'da 5 mağlubiyetle. Kesinlikle yenmeliyiz artık ligdeki maçta.
fener maçı gibi plan konsantrasyon ile çıkmak gerekir
yoksa alanya üzerimizden tır gibi geçer ve şampiyonluk yolunda büyük yara alırız

Gedson, Kerem, Mustafa gibi alternatiflerin olmadığı zamanlarda, babel belhanda falan gibi hareketsiz oyuncular yüzünden, gol lazımken dahi oyunu rakip kaleye yıkamadığımız, top bile yapamadığımız birçok maçımız oldu

O yüzden 65’ten sonraki oyun biraz ümit verdi

Arafaki farkın görülmesi için de çok güzel fırsat oldu

Yine FT’nin yanlış kadro ve değişikliklerinden giden bir maç. Derbide de yanlış seçimler yaptı ama sonucu değiştirmedi.

Hala Babel 11’de kanat. Hala Akbaba oyuna giriyor skor aleyhimizeyken.

Neyse ki şu kupanın gözümde hiç değeri yok. Şampiyonluk yolunda zarardan başka bir şey değil.

Ama FT’nin abuk sabuk seçimleri şampiyonluğu riske atar.
ft gitse de şampiyon olsak fahri

Maminin kacirdigi gollerde bile adama sovemiyorsun vuracagi en dogru yere vuruyor olmayinca olmuyor Adamsin Mami buyuk golcu yakaladik sanirsam.Hava topu kazanamayan Diagneden Hava topu vermeyen Mamiye gecis yaptik bi Hava Topunuda kaybet be Cocuk.Gedson'u umarim yarim sezon seyretmeyiz seneyede 1 sene kalir umarim

O zaman diyorsun ki ligde de bizi sürklase ederler, bize top göstermezler, fark yeriz. O maçta statik oyuncular oynarsa haklısın, dinamik oyuncular oynarsa haksızsın.
Hayor oyle demiyorum bu mac böyle oldu.. Hocanın guzel bi özelliği var asla iki kere ayni hatayo yapmiyo..O mac farkli olur rehvet bugun itibari ile bitti floryada teror estirir hoca..Onye marcao donk taylan bu 4 u bizim iskletimiz vebu 4 unum birden bu kadar kotu oynadigi mac yoktur..Tek anlami var rehavet ya da yorgunluk...Ben rehavet olduhunu dusunuyorum cunku macin basindan beri kötülerdi dakikalar ilerledikçe kötu olsalardi yorgubluk derdim..Yani misal kasimpasa garanti 3 puan deplasman alanaya maci oyuncuakrin hepsi rakibin nasil yaman oldugunu biliyolar artik oyle gevseyemesler

Bizim artık rakip önde basarken pasla çıkmak için bir plan yapmamız lazım her defasında aynı sorun arkadaş, dün juve inter maçına bakıyorum inter pasla çıkıyor aynı baskıyı yiyor ama boş adamı buluyorlar bu kadarına çalışılmaz mı anlamadım.

Geri
Üst Alt