ZTK 20/21 Final | Antalyaspor 0-2 Beşiktaş | MS | 18 Mayıs | A Spor

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
130284.png

1603649537585-png.99287
1524776345132-png.21146
bjklog-png.97099

goztepestat-png.97575

Ziraat Türkiye Kupası 20-21 Sezonu Final
Antalyaspor - Beşiktaş
Gürsel Aksel Stadyumu

18 Mayıs 2021 Salı
20:45

Antalya alır , Fener konferans ligine gider.

Tahmin etmek zor değil.

Bütün maçlar bu statta mı oynanıyor nasıl paradoks play off maçları da İzmir’de

iki büyük karıcının karşılaşması. ersun'un kazanıp direkt tekneye atlamasını dileriz. kraldoski'den de boru bekliyoruz.

Ersun sergen'i kitleyip mavi sulara açılır

maxresdefault.jpg

benim bu seneki favori hocalarımdandı ama kupada finali görüp ligde üst altla işi bitirince fazla rahatladı, nerdeyse küme düşürüyordu. kupayı da alamazsa yüksek ihtimal dehlerler, tek şansı antalya'nın her teknik direktöre uzun süre sabreden biatçı bir camia olması.

Sergen Yalçın: "Lig çok stresliydi. 3 gün sonra ara vermeden kupa maçını oynatmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Aceleye gerek yok. 2 gündür oyuncularımız antrenman yapmadı. İlk kez bu akşam antrenman yapacağız. Ancak her şekilde elimizden geleni yapacağız." (A Spor)

Yeter ulan yeter ne ağladın be!

Sırf sen lig şampiyonu ol son haftaya yorgun girme diye kupa finali lig sonrasına alındı hala ağlıyorsun.

Buz kovasından medet uman,
Evlatlarina sözleşme peşinde koşan,
Damatlarına managerlik yaptıran,
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ

Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!

Sergen Yalçın: "Lig çok stresliydi. 3 gün sonra ara vermeden kupa maçını oynatmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Aceleye gerek yok. 2 gündür oyuncularımız antrenman yapmadı. İlk kez bu akşam antrenman yapacağız. Ancak her şekilde elimizden geleni yapacağız." (A Spor)

Sırf sen lig şampiyonu ol son haftaya yorgun girme diye kupa finali lig sonrasına alındı hala ağlıyorsun.

Şampiyonlar ligi devreye girince erken patlayacağını farketti.
Seneye yol yapıyor.

antalya'yı ben daha yakın görüyorum. Bjk'de ciddi bir sinir boşalması oldu. 2 günde toparlamak kolay değil

antalya ise sanırım mart ortasından beri bu maça konsantre. Özellikle 42 puan olduktan tamamen rahatladılar. Agücü biraz dikkatli olsa bence düşme şansları olabilirdi

bir diğer önemli şey ise ghezzal. Oynaması zor deniyor. Forvet zaten yok, takım yorgun, birde ghezzal olmayınca gökhan-nkodou'ya bakıyor takım. Bu ikili açık alanda etkili ama dar alanda yeterli değil. Ghezzal sadece sette değil duran topta da fark yaratıyordu

2 sene önce finalde Akhisar'a koyduktan 3 gün sonra bir de başağa koyup şampiyon olmuştuk. Sırf bunlar ligde şampiyon olsun diye kupa finalini lig bitimine aldılar hala ağlıyorlar. Allah belasını versin böyle camianın. Her şeye de ağlanmaz ki bebe gibi ağlıyorlar.

ayıpsın Sergen ciğim iyice dinlenin rahatlayın şöyle havalara falan da bakalım yağmur çamur olmasın kafaca iyice rahatlayın öyle oynayın kazanmazsanız ülke çöker... Ulan şu itleri 2 gol için kral ilan ettiler konuşturuyorlar... ah hocam ah!

Benim memleket 2 aydır sadece bu maçı düşünüyor. Alttakiler bu kadar hata yapmasa küme düşme tehlikesini yaşıyorduk. Hafta sonu tamamen yedek çıktık maça. Bjk şampiyonluk havasında olduğunda Antalya bir adım önde

Ahmed Arif

bisey diyecem

sil su imzayi, vallahi de sil billahi de sil. Göz kanseri olacak sayende forumun yarisi.

tamam ben de terimi istemiyorum ama her mesajin altinda bunu görmek istemiyoruz. Hani az mesaj atan biri olsa, tek tük denk geliriz de 24 saatini forumda geciren zibilyon mesajini 1 saate sigdiran biri olarak silsen iyi olur o imzayi

kusacam artik.

Geri
Üst Alt