- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Ziraat Türkiye Kupası 20-21 Sezonu Final
Antalyaspor - Beşiktaş
Gürsel Aksel Stadyumu
18 Mayıs 2021 Salı
20:45
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
finalist oynuyor yine Antalya ile yapacaklarSüper kupa'yı lig ikincisi mi oynuyo finalist mi
O kural değişmemişmiydi?finalist oynuyor yine Antalya ile yapacaklar
yok yaw aynıO kural değişmemişmiydi?
Lig ikincisi diye duymuştum bi yerden
finalist oynuyor yine Antalya ile yapacaklar
Ersun sergen'i kitleyip mavi sulara açılıriki büyük karıcının karşılaşması. ersun'un kazanıp direkt tekneye atlamasını dileriz. kraldoski'den de boru bekliyoruz.
Saçma bu kuralın bi an önce değişmesi lazımyok yaw aynı
Ekli dosyayı görüntüle 123193
Ersun sergen'i kitleyip mavi sulara açılır
![]()
Sergen Yalçın: "Lig çok stresliydi. 3 gün sonra ara vermeden kupa maçını oynatmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Aceleye gerek yok. 2 gündür oyuncularımız antrenman yapmadı. İlk kez bu akşam antrenman yapacağız. Ancak her şekilde elimizden geleni yapacağız." (A Spor)Şampiyonlar ligi devreye girince erken patlayacağını farketti.Sergen Yalçın: "Lig çok stresliydi. 3 gün sonra ara vermeden kupa maçını oynatmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Aceleye gerek yok. 2 gündür oyuncularımız antrenman yapmadı. İlk kez bu akşam antrenman yapacağız. Ancak her şekilde elimizden geleni yapacağız." (A Spor)
Yeter ulan yeter ne ağladın be!
Sırf sen lig şampiyonu ol son haftaya yorgun girme diye kupa finali lig sonrasına alındı hala ağlıyorsun.
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ
Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!
2 sene önce finalde Akhisar'a koyduktan 3 gün sonra bir de başağa koyup şampiyon olmuştuk. Sırf bunlar ligde şampiyon olsun diye kupa finalini lig bitimine aldılar hala ağlıyorlar. Allah belasını versin böyle camianın. Her şeye de ağlanmaz ki bebe gibi ağlıyorlar.Sergen Yalçın: "Lig çok stresliydi. 3 gün sonra ara vermeden kupa maçını oynatmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Aceleye gerek yok. 2 gündür oyuncularımız antrenman yapmadı. İlk kez bu akşam antrenman yapacağız. Ancak her şekilde elimizden geleni yapacağız." (A Spor)
Sırf sen lig şampiyonu ol son haftaya yorgun girme diye kupa finali lig sonrasına alındı hala ağlıyorsun.
Ahmed ArifSergen Yalçın: "Lig çok stresliydi. 3 gün sonra ara vermeden kupa maçını oynatmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Aceleye gerek yok. 2 gündür oyuncularımız antrenman yapmadı. İlk kez bu akşam antrenman yapacağız. Ancak her şekilde elimizden geleni yapacağız." (A Spor)